Μπόμπα: Μαγικές εικόνες από το baby shower που της ετοίμασαν! Ξετρελαμένη η μέλλουσα μαμά
Showbiz

Μπόμπα: Μαγικές εικόνες από το baby shower που της ετοίμασαν! Ξετρελαμένη η μέλλουσα μαμά

Τις ωραιότερες στιγμές πριν τον ερχομό των διδύμων της έζησε η Χριστίνα Μπόμπα.

Οι φίλες της, η αδερφή της και η μαμά της, διοργάνωσαν ένα φανταστικό baby shower party και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους followers της είναι μαγικές.

Γλυκάκια, δώρα, μπαλόνια, διάχυτη ευτυχία και το τεράστιο χαμόγελο έκπληξης και χαράς ήταν οι λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά.

“Τι γλυκό να σ’αγαπούν 🤍
Η πιο γλυκιά έκπληξη από τις πιο αγαπημένες μου γυναίκες! Σας αγαπώ όλες που οργανώσετε το πιο τέλειο #babyshower και μας κάνατε και τις 3 μας, μαμά και κόρες, τόσο χαρούμενες!!!
#iloveyousomuch #womenpower #family”, σημείωσε η ίδια στη λεζάντα με τις φωτογραφίες που μοιράστηκε.

Δες τις φωτογραφίες

Το ερωτευμένο ζευγάρι, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για τα δίδυμα μωρά που περιμένει.

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη», ήταν το μήνυμα της Χριστίνας στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέλνουν τις ευχές τους.

Λίγους μήνες αργότερα η Χριστίνα Μπόμπα για πρώτη φορά μίλησε και για την εξωσωματική γονιμοποίηση στην οποία υποβλήθηκε προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο» είπε η Χριστίνα η οποία περιέγραψε στη συνέχεια στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και τον τρόπο που αντέδρασε ο σύζυγός της όταν έμαθαν πως ήταν έγκυος:

«Όταν κάναμε τη χορειακή, την επόμενη μέρα μας πήρε ο γιατρός τηλέφωνο. Είχαμε φροντίσει να είμαστε και οι δύο μαζί. Έβαλα ανοιχτή ακρόαση. Ρώτησα αν είμαι έγκυος και μου λέει, “πιο έγκυος δε γίνεται”. Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη, που τρία χρόνια ήταν βράχος και με στήριζε και δεν έβγαζε συναίσθημα… Πρώτη φορά τον είδα να λυγίζει συναισθηματικά. Συγκινήθηκε. Είναι από τις φορές που τον έχω δει και κατάλαβα πως η χαρά του ξεχείλιζε από παντού».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved