Μας άφησε άφωνους! Αυτό το κορμί ανήκει σε Ελληνίδα ηθοποιό και δεν πάει ο νους σας ποια είναι!
Showbiz

Μας άφησε άφωνους! Αυτό το κορμί ανήκει σε Ελληνίδα ηθοποιό και δεν πάει ο νους σας ποια είναι!

Πόσταρε φωτογραφίες με μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κατάφερε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Η Ελληνίδα ηθοποιός η οποία είναι και μανούλα, έχει κορμάρα και αυτό δεν το λέμε εμείς, φαίνεται από τις φωτογραφίες.

Ο λόγος φυσικά για τη Σοφία Παυλίδου η οποία μάλιστα αυτή τη σεζόν συμμετείχε και στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Η Φάρμα» από το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς.

Η ηθοποιός λοιπόν μπορεί να μεγαλώνει, όμως έχει καταφέρει να έχει μία αψεγάδιαστη σιλουέτα.

«Δεν έχω πάει ποτέ σε πλαστικό χειρουργό γιατί νομίζω, δεν το χρειάζεται ακόμη το πρόσωπό μου. Ωστόσο έκανα ακόμη μία θεραπεία προσώπου -triactive λέγεται- σε γνωστό κέντρο ομορφιάς, όπου τα τελευταία πέντε χρόνια επισκέπτομαι ανελλιπώς. Κάνω διάφορες θεραπείες, -ενυδατικές, σύσφιξης κ.ο.κ.- καθώς και χαλαρωτικό μασάζ…», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η μίλησε πρόσφατα στο The 2Night Show και για τους δίδυμους γιους που έχει αποκτήσει με τον Χρήστο Φερεντίνο, λέγοντας πως χαίρεται που έχουν μεγαλώσει για να έχουν αυξημένη την συναισθηματική παιδεία. Επίσης αποκάλυψε πως οι γιοι της ενδιαφέρονται για να ασχοληθούν με τα οικονομικά, αδιαφορώντας για τον χώρο του θεάματος ή της τηλεόρασης με τους οποίους ασχολούνται οι γονείς τους.

Δείτε τις νέες φωτό με μαγιό στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved