Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Τα σχέδια για τους Άγαμους Θύτες, που πήγαν πίσω λόγω κορονοϊού
Showbiz

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Τα σχέδια για τους Άγαμους Θύτες, που πήγαν πίσω λόγω κορονοϊού

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης έχει επιστρέψει τηλεοπτικά με την εκπομπή "Δε Γκρανμάδερ" και μιλάει τόσο για τα υπόλοιπα σχέδιά του όσο για τη μεγάλη του αγάπη, τους Άγαμους Θύτες!

Το συγκεκριμένο μουσικό "σχήμα" έγινε πλέον 30 χρόνων και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σκοπεύει να το γιορτάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δείτε τι αποκάλυψε ο ίδιος...

Τριαντάρηδες οι Άγαμοι Θύται;

«Πέρυσι είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε τα τριάντα χρόνια. Τώρα βαδίζουμε στο 31ο έτος. Μετά θα... καούμε, όπως στο παιχνίδι με το 31. Σκεφτόμουν να κάναμε πέρυσι ένα άτυπο reunion με Best off και καλώντας τους κατά καιρούς συνεργάτες των Αγάμων.

Και φυσικά και τον Γιώργο Νταλάρα, που μας έχει καλέσει. Λόγω των συνθηκών, δεν μπορέσαμε να παίξουμε. Είναι πολύ μεγάλη παραγωγή για να παίζαμε με μειωμένη χωρητικότητα. Φέτος θα το επιχειρήσουμε. Αν όλα πάνε καλά και είναι ευοίωνα τα πράγματα, προς τον Σεπτέμβριο θα κάνουμε ένα εορταστικό event που θα λέγεται; "Άγαμοι Θύται 30+1"».

Τριάντα χρόνια, αυτή η γιαγιά έχει κάνει πιένες, καθώς είναι η μασκότ των Αγάμων...

«Βέβαια τότε σχολίαζε τα πάντα. Τώρα έχω περιορίσει το ρόλο της. Δεν της το επιτρέπω, αν και προβλέπω να μου ξεφύγει κάποια στιγμή και να αρχίσει τα δικά της».

«Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» είναι το μήνυμα;

«Παρότι οι ενδείξεις δεν είναι τόσο θετικές, νομίζω ότι μόνο με την αισιοδοξία μπορούμε να πάμε μπροστά. Δεν έχει νόημα να μεμψι­μοιρούμε τώρα. Ό,τι συνέβη είναι έξω από τις δυνάμεις μας. Με στωικότητα και χαμό­γελο μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε, για να ξαναβρούμε το ρομαντισμό μας.

Ειδικά οι νεότεροι, για τους οποίους ήταν πολύ πιο δύσκολο. Νομίζω πως οι παλαιότεροι έχουμε αντοχές -και λόγω της ηλικίας- να είμαστε πιο ψύχραιμοι. Δυστυχώς, για τους νεότερους ανθρώπους, αυτή η αναστολή της ενέργειας και της δύναμης τους νομίζω ότι δεν τους έκανε καλό. Ελπίζω τώρα οι νέες δυνάμεις να βρουν γόνιμο έδαφος».

- Τι αναμνήσεις κρατάτε από την πραγμα­τική γιαγιά σας;

«Είχα δύο γιαγιάδες. Η μία ήταν Πόντια και η άλλη Σμυρνιά. Και οι δύο είναι μιας ευτυ­χισμένης παιδικής ηλικίας. Με πολλή αγάπη, τρυφερότητα, ιδιορρυθμία, χιούμορ. Ένας κόσμος ολόκληρος. Τα παιδικά μας χρόνια καθορίστηκαν από την ύπαρξη των παππού­δων και των γιαγιάδων μας».

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved