Καίτη Γαρμπή: «Θα ήταν άδικο να συγκρίνουν τον γιο μας με τον Διονύση»
Showbiz

Καίτη Γαρμπή: «Θα ήταν άδικο να συγκρίνουν τον γιο μας με τον Διονύση»

Η Καίτη Γαρμπή η οποία είναι μία λαμπερή τραγουδίστρια και φέτος έκανε την έκπληξη αναλαμβάνοντας τον ρόλο της κριτή στο House oF Fame, πάνω από όλα είναι μία τρυφερή μητέρα για τον γιο της, Δημήτρη

Ο νεαρός γιος της τραγουδίστριας και του Διονύση Σχοινά αποφάσισε να ασχοληθεί και εκείνος με το τραγούδι και τη μουσική και ήδη κυκλοφορεί την πρώτη δισκογραφική του δουλειά.

Πώς αλήθεια αντιμετώπισε μία τέτοια απόφασή του η ίδια η Καίτη Γαρμπή και πώς σχολιάζει όσους θα σπεύσουν να κάνουν αρνητικά σχόλια για εκείνον; Δείτε τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της...

Ο γιος σας μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του single που τιτλοφορείται «Όλα μαζί», με εσάς προφανώς στο πλευρό του.

Είμαστε και οι δυο δίπλα του. Τον στηρίζουμε, τον ενθαρ­ρύνουμε και τον πιστεύουμε πολύ!

Τι τον συμβουλέψατε όταν σας είπε πως θέλει να ασχοληθεί ενεργά με το τραγούδι;

Ο μπαμπάς του του είπε να ακούσει αυτό που του λέει η καρδιά του, φτάνει να δουλέ­ψει πολύ για να το κάνει τέ­λεια. Εγώ του είπα απλά να ασχοληθεί με ό,τι τον κάνει ευ­τυχισμένο.

Φοβάστε τη μοιραία σύγκριση που πιθανόν θα αντιμετωπίσει τόσο με εσάς όσο και με τον Διονύση Σχοινά;

Γιατί να συμβεί αυτό; Με εμέ­να ειδικά δεν υπάρχει κανένα περιθώριο σύγκρισης, λόγω φύλου πρωτίστως, αλλά και λόγω ρεπερτορίου. Όσο για τον Διονύση, θα είναι άνισο να συγκρίνουν ένα παιδί που ξεκινάει τώρα με έναν φτασμένο καλλιτέχνη, ο οποίος έχει κα­ριέρα 27 χρόνων, μεγαλύτερη χρονικά και από την ηλικία του παιδιού!

Θα μπορούσατε να δείτε το γιο σας σε ένα μουσικό ριάλιτι;

Πιστεύω πως δεν θα το χρεια­στεί. Ξεκίνησε με τη δική μας υποστήριξη, οπότε τα πράγμα­τα έχουν έρθει ήδη βολικά για εκείνον.

Αυτήν τη χρονιά, επίσης, εισβάλατε στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», υποδυόμενη την Νταίζη Ντάκου - και αυτή δεν είναι η πρώτη σας ανάμειξη στην υποκριτική. Θα μπορούσατε να φανταστείτε τον εαυτό σας πιο ενεργά σε ένα σίριαλ;

Δεν έκανα καμία προσπάθεια, γιατί η δουλειά μου είναι άλλη και η υποκριτική δεν είναι το αντικείμενό μου. Απλά «έπαιξα» λίγο με την εικόνα μου και διασκέδασα πολύ με το απο­τέλεσμα. Όπως κι εσείς φαντάζομαι!

Τον Ιανουάριο, με αφορμή 3 καταγγελίες για εκφοβισμό και παρενόχληση στο χώρο του θεάτρου και του αθλητισμού, γράψατε σχολιάζοντας τα διάφορα που ακούστηκαν τότε «Δεν είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου, είναι της μόδας η αλήθεια». Σας σόκαραν όσα είδαν έκτοτε το φως της δημοσιότητας;

Ναι, δυστυχώς, το πράγμα έγι­νε χειρότερο και κάθε μέρα που περνάει χειροτερεύει περισσό­τερο. Σοκάρομαι, θυμώνω και λυπάμαι βαθιά.

Δεχτήκατε ποτέ λεκτική, ψυχολογική ή και σωματική βία στη δουλειά;

Όχι, ποτέ!

Ποιο είναι το μήνυμα σας στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν εργασιακό εκφοβισμό;

Να μη φοβούνται να μιλήσουν! Κι αν βρεθεί πρόχειρη καμιά κα­ρέκλα δίπλα τους να τη σηκώ­σουν και να τη φέρουν στο κε­φάλι εκείνου που θα δοκιμάσει να τις εκφοβίσει. Εμείς θα είμα­στε μαζί τους!

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved