Κατερίνα Λέχου: Η πιο άβολη ερώτηση που της έγινε για την εμφάνισή της και η αποστομωτική απάντηση
Showbiz

Κατερίνα Λέχου: Η πιο άβολη ερώτηση που της έγινε για την εμφάνισή της και η αποστομωτική απάντηση

Η Κατερίνα Λέχου  μίλησε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο για την καθημερινότητα και τις συνήθειες της, πώς οργανώνει την ντουλάπα της, λέει τη γνώμη της για τις selfies και το «δυστυχισμένο» της instagram.

H ηθοποιός τόνισε αρχικά για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση: «Επικεντρώνονταν στην εμφάνιση μόνο αποκλειστικά, είναι κάτι που το θες αλλά όχι μόνο. Δεν προερχόμουν από αυτό το κλίμα. Είχε κόστος που έκανα πίσω. Πήρα χρόνο να ανδρωθώ όταν ξαναγύρισα» είπε.

Για το θάρρος που βρήκε και βγήκε μπροστά να μιλήσει στο πλαίσιο του ελληνικού #MeToo υπογράμμισε: «Με βοήθησε η δουλειά που έχω κάνει πολλά χρόνια πριν. Δεν είχα λόγο για άλλο λόγο το είπα, δεν το είπα για να ξεφορτωθώ κάτι, το είπα για να βοηθήσω αυτόν τον μηχανισμό».

Όσον αφορά την πιο άβολη ερώτηση που της έχει γίνει, η Κατερίνα Λέχου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η πιο άβολη ερώτηση που μου έχουν κάνει είναι αν έχω κάνει πλαστική. Κάποια πράγματα είναι… Όπως δεν θα πω σε κάποιον «ξέρεις, είσαι χοντρός», ή αν του έχουν πέσει τα μαλλιά να πω «έχουν πέσει τα μαλλιά σου»».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω την εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο στην ΕΡΤ1!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved