Μαρία Μενούνος: Ραγίζει καρδιές με το μήνυμά της - Δε μπορεί να ξεπεράσει τον θάνατο της μητέρας της
Showbiz

Μαρία Μενούνος: Ραγίζει καρδιές με το μήνυμά της - Δε μπορεί να ξεπεράσει τον θάνατο της μητέρας της

Συντετριμμένη είναι η Μαρία Μενούνος από τον θάνατο της μητέρας της, η οποία άφησε τη τελευταία της πνοή ανήμερα του Πάσχα μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η Μαρία Μενούνος μέσα από μία νέα της ανάρτηση ραγίζει καρδιές καθώς μοιράζεται τον πόνο της απώλειας ενώ αποκαλύπτει τη μάχη που έδωσε η μητέρα της!

Πριν λίγες ώρες, η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία της μαμάς της, της Λίτσας από τις χημειοθεραπείες που έκανε, και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αγαπώ αυτή τη φωτογραφία της μαμάς! Ήταν τόσο πολύ γενναία και τόσο θετική! Πάντα. Ήταν ένα υπέροχο παράδειγμα για να ακολουθήσω τη δική μου πορεία. Η περίοδος του πένθους έχει αρκετές μεταπτώσεις, πολλές από τις οποίες θα τις μοιραστώ στην εκπομπή αυτή την εβδομάδα. Είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις κάποιον τόσο νέο να φεύγει – σωματικά – από το πλευρό σου. Ξέρω όμως ότι η μαμά μου είναι ακόμη μαζί μου.

Η μητέρα μου τα κατάφερε για περίπου πέντε χρόνια. Κάναμε πολλά πράγματα για να το καταφέρουμε αυτό… Ελπίζω η μαμά μου να συνεχίσει να εμπνέει τους ανθρώπους και εγώ θα μοιράζομαι μαζί σας όλα όσα έμαθα. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη που έχετε δείξει σε μένα και στην οικογένεια μου. Με βοήθησε στις πιο σκοτεινές στιγμές μου. Εκτιμώ τις προσευχές και την καλοσύνη σας. Σας αγαπώ όλους»!

Δείτε τη νέα φωτογραφία που ανήρτησε της μαμάς της και το μήνυμά της στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved