Νάσια Κονιτοπούλου: Η μάχη με την κατάθλιψη και ο θάνατος της μητέρας της
Showbiz

Νάσια Κονιτοπούλου: Η μάχη με την κατάθλιψη και ο θάνατος της μητέρας της

Η Νάσια Κονιτοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της εξομολογήθηκε τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη μέσα στην καραντίνα, αντιμετωπίζοντας και τον θάνατο της μητέρας της, ενώ όταν οι σκέψεις της τριγυρίζουν στον αείμνηστο πατέρα της, εκφράζει το παράπονό της για το γεγονός ότι οι μουσικές εκπομπές δεν του έχουν κάνει κάποιο αφιέρωμα.

Πώς σας έχει επηρεάσει η κατάσταση με τον εγκλεισμό και την καραντίνα που περάσαμε; Όπως γνωρίζουμε, ήταν μια δύσκολη περίοδος για εσάς, καθώς επηρεάστηκε και η υγεία σας, παλεύοντας με την κατάθλιψη.

Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η κατάσταση που περάσαμε, σε συνδυασμό με το αβέβαιο του «αύριο», με επηρέασε έντονα. Εμφανίστηκαν, λοιπόν, διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια περίοδος έντονης ανησυχίας και να απευθυνθώ σε ειδικό για να τα αντιμετωπίσω. Επιπλέον, αυτή τη δύσκολη περίοδο βίωσα και την απώλεια της μητέρας μου. Ευτυχώς, όμως, όλα αντιμετωπίστηκαν.

Πώς το αντιμετωπίζετε;

Εκτός από τους ειδικούς που προανέφερα, έχω εστιάσει στη δουλειά και την καριέρα μου. Ευτυχής συγκυρία στάθηκε η αρχή της συνεργασίας μου με την G Music, η οποία αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων με πολύ θετική ενέργεια. Αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν: Μια καινούργια αρχή!

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφορήσατε το νέο σας τραγούδι, με τίτλο «Στα νησιά». Μιλήστε μας γι’ αυτό. Βλέπετε, πλέον, τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία;

Ναι, με μεγάλη χαρά μπήκα στο στούντιο και ηχογράφησα το τραγούδι «Στα νησιά». Ένα πολύ ζωντανό, σημερινό και ταξιδιάρικο τραγούδι, που έχει την υπογραφή του Ιορδάνη Παύλου στη μουσική και του Γιάννη Μαλλιά στους στίχους. Ένα τέτοιο τραγούδι μόνο αισιοδοξία αποπνέει στο άκουσμά του. Συνεπώς, κάνοντας μια νέα αρχή, μόνο αισιόδοξα συναισθήματα μπορώ να έχω από δω και πέρα…

Προέρχεστε από μια μουσική οικογένεια. Ήταν μονόδρομος για εσάς να ασχοληθείτε με το τραγούδι;

Μπορεί κάποιος να το πει και έτσι! Όταν έχεις μεγαλώσει μέσα στη μουσική και περιτριγυρίζεσαι από όμορφες φωνές, τότε δύσκολο να ξεφύγεις από αυτή την πορεία. Πόσο μάλλον όταν ο πατέρας μου δεν ήταν απλά ένας γονιός, αλλά και ένας επιτυχημένος καλλιτέχνης με μεγάλη πορεία, όταν εγώ αποφάσιζα να ακολουθήσω τα βήματά του.

Σας στενοχωρεί που δεν γίνονται αφιερώματα μουσικά στην τηλεόραση στον πατέρα σας, όπως γίνονται σε άλλους «μεγάλους»;

Φυσικά και με στενοχωρεί. Νιώθω να συμβαίνει. Δεν μπορώ, όμως, να καταλάβω γιατί. Ξέρεις, πολλοί αμφισβήτησαν τον πατέρα μου, όσον αφορά το κομμάτι των παραδοσιακών τραγουδιών. Του καταλόγισαν ότι πήρε παραδοσιακά κομμάτια και τα οικειοποιήθηκε. Κάτι που δεν ισχύει έτσι. Τα παραδοσιακά κομμάτια που υπήρχαν στη Νάξο ήταν πολύ λίγα και δεν είχαν καμία σχέση με αυτό που ηχογράφησε ο πατέρας μου προς τα έξω. Δηλαδή η διασκευή που έκανε ήταν ριζική. Δηλαδή έπαιρνε μία φράση από κάτι που παραδοσιακό και την έκανε ολόκληρο τραγούδι. Και έτσι όπως το έφτιαχνε γινόταν γνωστό και το ξέρουμε όλοι μέχρι σήμερα. Οπότε θα ήταν άδικο να του καταλογίσουμε ότι δεν του ανήκει αυτό το κομμάτι. Αλλά, προφανώς, κάποιοι ενοχλήθηκαν με την επιτυχία αυτή, γιατί αυτό είναι χάρισμα, να μπορείς να πάρεις ένα τραγούδι, μία φράση, και να το μετατρέψεις σε μια διαχρονική επιτυχία. Προφανώς, είναι και θέμα ζήλιας…

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved