Κωστής Μαραβέγιας: «Νόσησα με Covid-19, πέρασα δύσκολα, αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός»
Showbiz

Κωστής Μαραβέγιας: «Νόσησα με Covid-19, πέρασα δύσκολα, αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός»

Ο Κωστής Μαραβέγιας σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την περίοδο που νόσησε από τον κορονοϊό και επεσήμανε πως ήταν σαν να "ξαναγεννήθηκε" μέσα από την κατάσταση αυτή.

Ακόμη και δικό του challenge στην πλατφόρμα Τικ Τοκ έχει αποκτήσει το καινούργιο τραγούδι του Κωστή Μαραβέγια με τίτλο «Ρίτα», ένα groovy καλοκαιρινό χιτ, το πιο κατάλληλο άκουσμα για μια περίοδο που η πολυπόθητη ξεγνοιασιά δεν μοιάζει με τόσο μακρινό όνειρο.

«Πέρασα μια δύσκολη φάση στην αρχή της καραντίνας, όπως όλοι οι ομότεχνοι μου, γιατί από την πλήρη συναυλιακή δράση των τελευταίων ετών βρέθηκα απότομα σε μια απραξία, χωρίς προοπτική. Πάντα συμβαίνουν απρόοπτα, αλλά αυτή η ξαφνική παύση μου δημιούργησε μια αίσθηση ματαίωσης, αναρωτιόμουν πού πάω και τι κάνω. Μέχρι που ήρθε ο Νοέμβριος, νόσησα με COVID-19 και πέρασα δύσκολα: αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός» εξομολογείται ο δημοφιλής τραγουδιστής και τραγουδοποιός.

«Αναγκάστηκα να κλειστώ στο στούντιο μου για 24 ημέρες. Εκεί όμως κάπως σαν να ξαναγεννήθηκα. Ενώ προηγουμένως δεν είχα όρεξη να γράψω, έκανα reset και έπεσα μετά μούτρα. Καλωδιώθηκα, πήρα προενισχυτές μικροφώνου και μια κιθάρα stratocaster που πάντα ήθελα να έχω και ξεκίνησα να δουλεύω ακατάπαυστα. Εξ ου και αναδύθηκαν στα καινούργια κομμάτια όλα όσα μου είχαν λείψει, η ανάγκη νια σωματικότητα και χορό. Θέλησα να ανοίξω μια ρωγμή σε όλο αυτό που μας είχε ακινητοποιήσει, να πω "πάμε να ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε». Ο funky ήχος του σιννκλ του παραπέμπει σε είδη μουσικής που φαινόταν να αγαπάει ανέκαθεν, χωρίς ωστόσο να έχει αποφασίσει μέχρι τώρα να τους αποτίσει φόρο τιμής.

«Ήθελα να ανανεωθώ και να παίξω λίγο, παιχνίδι είναι άλλωστε η μουσική. Τα νέα μου τραγούδια έχουν vintage ήχο, με επιρροές από όλο το μουσικό μου σύμπαν, χωρίς περιορισμούς πια, γιατί πολλές φορές στο παρελθόν προσπαθούσα να κρατάω μια ελληνικότητα. Αποφάσισα να κάνω κάτι που μου αρέσει πολύ και αγαπώ χωρίς να έχει απαραίτητα μια σύνδεση με τις ρίζες μου ή με κάτι που πυρηνικά υπάρχει μέσα μου, παρ' όλο που και πάλι κάνω μια μικρή παραπομπή στο ρεμπέτικο».

Όσον αφορά τον τίτλο του κομματιού: «Η "Ρίτα" ουσιαστικά είναι η νιότη μου. Όλο αυτό που συνέβαινε στο ξεκίνημα μου το βλέπω πλέον με νοσταλγία και με πολύ ανθρώπινη διάθεση. Ήταν ωραία εκείνα τα χρόνια. Έδωσα στη νεανική μου ηλικία αυτό το όνομα γιατί πιστεύω και στη θηλυκή πλευρά μου, την πιο ευαίσθητη, πιο ευάλωτη και πιο ρομαντική».

Πηγή: Βήμαgazino

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved