Τζένη Καζάκου: «Κάθε κουβέντα του Κώστα Καζάκου είναι και ένα μάθημα»
Showbiz

Τζένη Καζάκου: «Κάθε κουβέντα του Κώστα Καζάκου είναι και ένα μάθημα»

Σε πρόσφατη συνέντευξη η Τζένη Καζάκου αναφέρθηκε στους γονείς της και τα χαρακτηριστικά που έχει πάρει από αυτούς, στον παππού της, Κώστα Καζάκο.

Η Τζένη είναι μόλις 21 ετών, σπουδάζει ηθοποιός στη δραματική σχολή «Πράξη 7» και ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στη μίνι σειρά που σκηνοθετεί ο Μανούσος Μανουσάκης για την κρατική τηλεόραση, βασισμένη σε διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Η νεαρή Κοζάκου δεν έχει σταθεί ξανά μπροστά από την κάμερα. Τώρα θα συμπρωταγωνιστήσει δίπλα στους Ρένια Λουιζίδου και Πέτρο Ξεκούκη.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να συνεργάζομαι με έναν τόσο σημαντικό σκηνοθέτη που αγαπάει τους ηθοποιούς του και τους οδηγεί στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μόλις πριν από λίγες μέρες ξεκινήσαμε τα γυρίσματα. Ανυπομονούσα όλο αυτόν τον καιρό», λέει με τον χαρακτηριστικό νεανικό ενθουσιασμό.

Η κουβέντα μας έρχεται στους γονείς της. Σε δύο καταξιωμένους ανθρώπους του θεάματος που η ίδια ομολογεί ότι παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή της. «Ωχ, μάνα μου», μουρμούρισε ο πατέρας της όταν πληροφορήθηκε ότι η Τζένη θέλει να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση και να ασχοληθεί με τον χώρο του θεάματος.

Μάλιστα, σε τηλεοπτική εκπομπή δικαιολόγησε το γιατί: «Ο χώρος είναι δύσκολος και απαιτεί γερό στομάχι. Από την άλλη, κι αυτή μέσα στον χώρο μεγάλωσε, ήταν δύσκολο να ξεφύγει. Ήταν αναμενόμενο. Έχω δει ένα δοκιμαστικό που έκανε. Μου άρεσε γι' αυτό και της το είπα, έχει ταλέντο!». Η Τζένη χαμογελά: «Οι γονείς μου βρίσκονται πάντα δίπλα μου. Είναι άνθρωποι που πιστεύουν στην προσωπικότητα του παιδιού τους και επομένως λένε τη γνώμη τους μόνο όταν τους τη ζητήσω. Η τελική απόφαση είναι πάντα δίκη μου».

Της ζητώ να μου αναφέρει ποια χαρακτηριστικά των γονιών της αναγνωρίζει στον εαυτό της. Σκέφτεται λίγο: «Από τον πατέρα μου πήρα τη λογική ενώ από τη μητέρα μου το συναίσθημα. Και από τους δύο μαζί το ένστικτο», μου απαντά. Τη ρωτώ για την τρυφερή φωτογραφία με τον παππού της, τον Κώστα Καζάκο, που ανέβασε πρόσφατα στα social media και έγινε viral προκαλώντας καταιγισμό θετικών σχολίων: «Αυτή η φωτογραφία που αναφέρετε τραβήχτηκε πριν από τρία χρόνια», σχολιάζει συνωμοτικά. «Ο Κώστας Καζάκος είναι η ιστορία του ελληνικού θεάτρου, οπότε καταλαβαίνετε ότι κάθε του κουβέντα είναι και ένα μάθημα».

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved