Ελένη Μενεγάκη: Η φώτο με την Μαρίνα της στην Άνδρο και το σχόλιο του Μάκη που δεν παρατήρησες!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η φώτο με την Μαρίνα της στην Άνδρο και το σχόλιο του Μάκη που δεν παρατήρησες!

Η νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με την Μαρίνα Παντζοπούλου στα Άχλα της Άνδρου δεν «τρέλανε» μόνο τους followers της στο instagram, αλλά και τον Μάκη της!

Η παρουσιάστρια μπορεί να βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας της νέας εκπομπής της στο Mega, μετά από ένα χρόνο απουσίας αλλά η καρδιά της δε σταματά να είναι στην Άνδρο γι’ αυτό δημοσίευσε μία επική φωτογραφία!

Η Ελένη Μενεγάκη ανυπομονεί να βρεθεί στο νησί μόλις τελειώσει με την προετοιμασία της εκπομπής της και δημοσίευσε μια φωτογραφία με την ίδια ξαπλωμένη στην αγαπημένη της παραλία, έχοντας κοντά της την μικρή κόρη της Μαρίνα, το σκύλο τους αλλά και ένα κατσικάκι! Η παρουσιάστρια λατρεύει τη γενέτειρα του Μάκη της και όλα της τα παιδιά κάθε χρόνο επισκέπτονται το νησί και περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στα Άχλα!

“Ανυπομονώ για αυτές τις στιγμές … καλημέρα σε όλη την Ελλάδα και στους Έλληνες του εξωτερικού ! #eleni #androsisland #summer #greece #onarexperience” έγραψε η Ελένη κάτω από την εντυπωσιακή φωτογραφία!

Μία φωτογραφία που είδε ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος και την έκανε στόρι στο λογαριασμό του στο Instagram και φυσικά τη σχολίασε!

Ίσως είναι και το μοναδικό σχόλιο του Μάκη σε φωτογραφία της Ελένης με την Μαρίνα τους! Και επειδή σίγουρα δεν το παρατήρησες, δες την φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη με την Μαρίνα της και το σχόλιο του άντρα της στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved