Ελληνίδα ηθοποιός γέννησε και δεν το πήρε είδηση κανείς! Η πρώτη φωτό του νεογέννητου
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός γέννησε και δεν το πήρε είδηση κανείς! Η πρώτη φωτό του νεογέννητου

Γέννησε η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια και μόλις είδαμε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της.

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά είχε επιλέξει η ίδια να μοιραστεί με τους followers της το ευτυχές γεγονός της εγκυμοσύνης της ενώ λίγο αργότερα στις πρώτες της δηλώσεις είχε αποκαλύψει και το φύλο του μωρού της.

Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια της σειράς Το σόι σου, Γωγώ Καρτσάνα.

«Το μάθαμε το φύλο του μωρού και είναι αγόρι. Είναι ο Κωνσταντίνος μας. Μέχρι τις χριστουγεννιάτικες διακοπές είχα πάρει επτά κιλά. Τώρα σίγουρα θα έχουν ανέβει. Τώρα τα Χριστούγεννα κλείσαμε 2 χρόνια παντρεμένοι με τον Γιώργο και συνολικά είμαστε μαζί 2 χρόνια και 4 μήνες. Ο γάμος ήρθε ουσιαστικά στον πρώτο μήνα. Όταν τον γνώρισα, έγινε το κλικ και από τις δύο πλευρές.

Η μαμά του Γιώργου είναι από το Εκουαδόρ και θέλαμε να πάμε και ταξίδι εκεί. Είπαμε να τα συνδυάσουμε και να τα κάνουμε εκεί, γιατί θέλαμε να παντρευτούμε οι δύο μας μακριά από όλους. Την πρώτη φορά που με κλώτσησε το μωρό ήταν μόλις είχα φάει μια σπανακόπιτα. Όταν με κλώτσησε το μωρό ήταν σαν να έσκασε ποπ κορν», είχε πει η ίσια στην κάμερα της εκπομπής Happy Day λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση τη εγκυμοσύνης της.

Η όμορφη Γωγώ την οποία απολαύσαμε πρόσφατα στη σειρά «Έρωτας Μετά» έγινε μαμά και δημοσίευσε την πρώτη φορά του γιου της, αγκαλιά με τον σύζυγο της. «ΑΓΆΠΗ ΜΟΥ! 💛🧡
#lamafamilia🦙 #pentateam #soulalwaysyoung #agapire», έγραψε η ίδια στη λεζάντα και οι επώνυμοι φίλοι της έσπευσαν να της ευχηθούν.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως πριν από μερικές ημέρες η ίδια είχε ανεβάσει την τελευταία της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Λίγο πριν έρθει ο μικρός μας μάγος 💛», είχε σημειώσει.

Δες την πρώτη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved