Μάριος Φραγκούλης: «Δεν θα έλεγα όχι σε έναν ρόλο ενός μιούζικαλ»
Showbiz

Μάριος Φραγκούλης: «Δεν θα έλεγα όχι σε έναν ρόλο ενός μιούζικαλ»

Ο Μάριος Φραγκούλης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε μεταξύ άλλων για την μεγάλη του αγάπη, που δεν είναι άλλη από τα μιούζικαλ.

ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

«Τα τελευταία χρόνια ζω μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης στο σπίτι μου στο Τσέλσι. Τώρα με την καραντίνα έχω μείνει πολύ καιρό στην Ελλάδα. Μέχρι τον περασμένο Ιούνιο βρισκόμουν στην Αμερική. Δεν μπορούσα να φύγω από εκεί. Ηχογραφούσα ένα CD με ντουέτο σταρ του Μπρόντγουεϊ, όπως η Μπερναντέτ Πίτερς και η Πάτι Λουπόν, αλλά έμεινε στη μέση και θα ολοκληρωθεί αργότερα. Τώρα έγινε αυτό το CD που ηχογραφήθηκε στις 31 Αυγούστου του 2019 στο Ηρώδειο. Το ομώνυμο τραγούδι του τίτλου, το "Blue skies", είναι του Ιρβινγκ Μπέρλιν, από τα πρώτα τραγούδια που έχω πει, από τη σχολή ακόμη, και το επέλεξα γιατί μου θυμίζει πολύ την Ελλάδα, τη διάθεση που έχουμε και τα συναισθήματα μας».

«ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ»

Στα 90s, όπου οι ροκ όπερες ήταν μία από τις πιο ισχυρές μουσικές ατραξιόν παγκόσμια και το Γουέστ Εντ του Λονδίνου είχε γίνει ο μανικός προορισμός για τους θεατρόφιλους και όχι μόνο, ο Μάριος βρέθηκε στην πηγή. Κι αυτό για έναν καλλιτέχνη είναι επίτευγμα. Έπαιξε τον Ραούλ στο «Φάντασμα της Όπερας», τον Μάριο στους «Αθλίους» -ρόλο που ερμήνευσε και στο Μπρόντγουεϊ-, έπαιξε στο «King and I». «Ακόμη και πριν τον κορωνοϊό τα μιούζικαλ ήταν sold out. Δεν έφυγαν ως μόδα. Απλώς ήρθε η πανδημία, έγινε και το Brexit και έκλεισαν τα θέατρα. Ευτυχώς, σύντομα θα ξανανοίξουν».

Αναρωτιέμαι αν θα επέστρεφε πάλι σ' αυτό το είδος.

«Αν και παλιότερα έλεγα όχι, τώρα θα σου απαντήσω ναι. Απλά μεγάλωσα. Δεν θα μπορούσα να παίξω τους ίδιους ρόλους. Τους "Αθλίους" τους έκανα τρία χρόνια, αλλά δεν θα μπορούσα να παίξω τώρα τον Μάριο που είναι ένα παιδί 18 ετών. Ίσως θα μπορούσα να παίξω τον Γιάννη Αγιάννη. Το ίδιο και με το "Φάντασμα". Δεν θα μπορούσα να κάνω τον Ραούλ. Και είχα πρόταση να κάνω το "Φάντασμα" πριν από δύο χρόνια, αλλά τελικά λόγω εξωτερικών καταστάσεων έμειναν όλα στη μέση».

Πηγή: GALA

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved