Μάριος Φραγκούλης: Οι απώλειες που τον σημάδεψαν στη ζωή του
Showbiz

Μάριος Φραγκούλης: Οι απώλειες που τον σημάδεψαν στη ζωή του

Μάριος Φραγκούλης, από τα 00s και μετά έζησε πολλές σημαντικές απώλειες στη ζωή του και σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε γι' αυτές.

Ο ΦΙΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

«Μια χαρά τα πάω με τον χρόνο. Με την έννοια ότι πάντα θα φροντίσω να υπάρχει κάτι να κάνω, δεν θα μείνω άπραγος στο θέμα της δημιουργίας ούτε και στον τρόπο που σκέφτομαι. Νιώθω πάντα σαν μικρό παιδί γιατί κάνω κάτι που αγαπώ - κι αυτό με κρατάει νέο. Δεν κάθομαι ποτέ με σταυρωμένα χέρια. Δεν σταματάω. Και αυτές οι εποχές με έχουν ενεργοποιήσει περισσότερο».

ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ

Ο Μάριος κατοικεί στο ίδιο σπίτι στην Αθήνα τα τελευταία 30 χρόνια στη Νέα Σμύρνη. Φέτος έμεινε πολλές ώρες μέσα και ανακάλυψε πολλά πράγματα στο αρχείο του. «Είδα πως έχω κάνει χιλιάδες πράγματα. Έχω παίξει "Προμηθέα Δεσμώτη" στην Τουρκία, σ' ένα θέατρο που είχε να λειτουργήσει 2.500 χρόνια. Είδα πόσο ελίσσομαι στα είδη». Σνομπισμός ή αυστηρότητα; «Δεν σνομπάρω τίποτα. Τρία χρόνια δραματική σχολή στο Λονδίνο με έκαναν να μπορώ να στηρίξω μεγάλους ρόλους, Διόνυσο, Αχιλλέα στην Επίδαυρο, "Βάκχες". Πιο μεγάλη είναι η χαρά μου να υποδύομαι παρά να ερμηνεύω. Αλλά το τραγούδι με παρέσυρε».

Ο Μάριος έχει παίξει για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, έχει κάνει φιλανθρωπικά κοντσέρτα για τον Κάρολο, έχει κάνει το «Σερενάτα για μια πριγκίπισσα» για τη Λαίδη Νταϊάνα τον Μάιο του '91, ενώ είναι από τους ελάχιστους Έλληνες που είχαν μια καλή και στενή σχέση μαζί της. «Ήταν ένα ευγενέστατο πλάσμα, συνεσταλμένο και πολύ πιο όμορφη απ' ό,τι βλέπουμε στις ταινίες. Ήταν ουσιαστικός, λιτός χαρακτήρας και την αγαπούσα πολύ για τη συνέπεια της και το πόσο προστάτευε αυτούς που εκτιμούσε».

ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

Από τα 00s και μετά ο Μάριος έζησε πολλές σημαντικές απώλειες στη ζωή του. «Οι δύο πιο ουσιαστικοί άνθρωποι της ζωής μου, η θεία μου η Λουλά και ο θείος μου, έφυγαν. Μίκρυνε η οικογένεια. Τώρα ζω με τη μητέρα μου. Όχι μαζί. Είναι δύο ορόφους παρακάτω από εμένα. Προχθές έγινε 94 χρόνων. Σαφώς δεν είχαμε την ίδια ουσιαστική σχέση που είχα με τη θεία μου, γιατί εκείνη με μεγάλωσε, με τη θεία μου μπορούσα να κάνω ουσιαστικές συζητήσεις για τη δουλειά μου και τη ζωή μου. Με τη μητέρα μου ήμασταν πιο μακριά. Τώρα είμαστε κοντά. Είχαμε μια καλή τυπική σχέση, τη θαυμάζω γιατί πέρασε δύσκολη παιδική ηλικία και πήρε αποφάσεις που κάποιες φορές δεν ήταν οι καλύτερες για όλους μας, αλλά τη βλέπω σαν ένα πολύ καλό συγγενικό μου πρόσωπο παρά ως τη μητέρα που έχω στην καρδιά μου. Αυτή ήταν η θεία μου. Έδωσε τα πάντα για μένα, με σπούδασε, ήταν κοντά σε όλες μου τις αποφάσεις.

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved