Δωροθέα Μερκούρη: «Δύσκολα θα βάλω κάποιον άλλον μπαμπά κοντά στις κόρες μου»
Showbiz

Δωροθέα Μερκούρη: «Δύσκολα θα βάλω κάποιον άλλον μπαμπά κοντά στις κόρες μου»

Η Δωροθέα Μερκούρη ήταν άκρως αποκαλυπτική σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για το τι ζητάει από έναν σύντροφο.

Μετά το διαζύγιο σου δεν είδαμε κάποιον άντρα στο πλευρό σου. Είσαι απαιτητική ως προς το τι ζητάς από κάποιον σύντροφο;

Όχι. Είμαι πολύ χαρούμενη μόνη μου και δύσκολα ήθελα να βάλω κάποιον άλλο μπαμπά κοντά στις κόρες μου. Δεν είμαι απόλυτη όμως, δεν μπορώ να δω το μέλλον. Ίσως έτυχε να μην έχει βρεθεί ένας άνθρωπος με τον οποίο να ταιριάζω.

Νιώθεις τη δυσκολία της σύγχρονης γυναίκας στο να βρει σύντροφο και να μείνει μαζί του για καιρό;

Ναι. Και είμαι της άποψης πως δεν είναι απαραίτητο να έχουμε σύντροφο μόνο και μόνο για να έχουμε κάποιον. Είναι εξίσου σημαντικό να έχεις φίλους.

Πότε αισθάνθηκες πρώτη φορά σέξι;

Ποτέ! Δεν αισθάνομαι ποτέ σέξι!

Μήπως είσαι κάπως υπερβολική;

Με πετυχαίνεις σε μια στιγμή που είμαστε μέσα στα σπίτια μας, δεν μπορούμε να αγγίξουμε ο ένας τον άλλο, είναι η χειρότερη στιγμή για σεξουαλικότητα, για φλερτ. Έπρεπε να γίνουμε απόμακροι ώστε να εκτιμήσουμε τη συντροφικότητα.

Δεν έχεις αισθανθεί όμως επιθυμητή;

Ευτυχώς, ναι, Στην αρχή του έρωτα, όλα είναι επιθυμητά και σέξι, είμαι σε ένα ροζ σύννεφο. Ο στόχος μου όμως δεν είναι πια αυτός αλλά η συντροφικότητα, η αγάπη χωρίς να θέλει ο άλλος να με αλλάξει, γιατί είμαι μια χαρά όπως είμαι.

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι;

Εννοείται, δεν το συζητάω! Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι ερωτευμένη με έναν άντρα ο οποίος δεν θα φάει αυτά που τρώω εγώ. Αν δεν αγαπάει τα σπαγγέτι, δεν θα μπορέσω. Και δεν αγαπώ την πολλή κρεατοφαγία, δεν είναι καθόλου σέξι!

Τι θα μαγείρευες στο πρώτο ραντεβού;

Σπαγγέτι αλ πομοντόρο.

Σε αγχώνει το πέρασμα του χρόνου;

Έχει αρχίσει να με αγχώνει, αλλά θα το συζητήσουμε στην επόμενη μας συνέντευξη!

Τι κάνεις για να το εμποδίσεις;

Τίποτα δραστικό. Προσπαθώ να είμαι χαρούμενη, γιατί έχω ακούσει από πολύ όμορφες γυναίκες πως αυτό είναι το μυστικό. Γυμνάζομαι συχνά, δεν τρώω ποτέ μεγάλες ποσότητες φαγητού και «κουνιέμαι» αρκετά. Συγυρίζω το σπίτι, έχω πολλή ενέργεια.

Σε εσωτερικό επίπεδο;

Διαβάζω, βλέπω ντοκιμαντέρ που μου αρέσουν και μιλάω με καλούς φίλους, κάποιοι είναι εδώ και άλλοι σε διάφορες χώρες. Μου λείπουν τα ταξίδια!

Πιστεύεις ότι είσαι ένας καλός άνθρωπος; Ποια στοιχεία σου το' ορίζουν αυτό;

Πολύ. Παραείμαι καλή! Είναι δύσκολο όμως να μιλάω για τον εαυτό μου. Προσπαθώ να είμαι ο καλύτερος μου εαυτός. Κάνω καθημερινή προσπάθεια, αν και δεν είναι κάτι δύσκολο.., (Γελάει.) Δεν θέλω να τσακώνομαι, να αντιμιλάω ή να έχω κακή διάθεση. Αν δεν έχω όρεξη κάποια μέρα, δεν θα βγω γιατί δεν θέλω να μεταφέρω στους άλλους την κακή μου διάθεση, δεν θέλω να μεταφέρω αρνητικά συναισθήματα. Μου αρέσει να μοιράζομαι θετικά συναισθήματα και ενέργεια. Το καλύτερο μου είναι να είμαστε μαζεμένοι με φίλους και τις κόρες μου γύρω από το τραπέζι και να απολαμβάνουμε φαγητό και κουβέντα. Όπως κάναμε στην παιδική μου ηλικία στην Ιταλία: ένα τεράστιο τραπέζι, αγαπημένα πρόσωπα γύρω, είπε η Δωροθέα Μερκούρη στο Ok!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved