Κόνι Μεταξά: Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Η σπάνια φωτό με τον πολίστα σύντροφό της
Showbiz

Κόνι Μεταξά: Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Η σπάνια φωτό με τον πολίστα σύντροφό της

Κόνι Μεταξά: Στηρίζει τον αγαπημένο της σε όποια φάση της ζωής του και να βρεθεί - Είχαμε καιρό να δούμε κοινή τους φωτογραφία...

Τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη δημοσιότητα. Η Κόνι Μεταξά αρχικά μας συστήθηκε ως ηθοποιός, σύντομα όμως την κέρδισε το τραγούδι και η αγάπη της για τα social media.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή έχει ξεχωρίσει για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις, οι οποίες συχνά θα απασχολήσουν και τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Η Κόνι λατρεύει τις αλλαγές στα μαλλιά και το styling κάτι το οποίο αποδεικνύεται με το πέρασμα του χρόνου. Την γνωρίσαμε μελαχρινή, ενώ τα τελευταία χρόνια δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση προς το ξανθό χρώμα το οποίο και έχει κρατήσει στα μαλλιά της.

Ενεργή διαρκώς στα social media, η Κόνι θα απαντήσει από τις πιο απλές ερωτήσεις που θα δεχτεί, μέχρι και τα πιο επιθετικά σχόλια που θα λάβει από χρήστες των social media.

Όσο για την προσωπική της ζωή, εκεί η Κόνι Μεταξά έχει αποφασίσει να τηρήσει τη σιωπή της, καθώς ο σύντροφός της αποφεύγει τα media! Η Κόνι εδώ και αρκετό καιρό είναι ζευγάρι με τον πολίστα, Μάριο Καπότση. Οι κοινές τους φωτογραφίες μάλιστα στο instagram είναι ελάχιστες.

Διαβάστε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved