Βάσω Γουλιελμάκη: Η λατρεία για την κόρη της, οι φοβίες και ό,τι της δίνει χαρά!
Showbiz

Βάσω Γουλιελμάκη: Η λατρεία για την κόρη της, οι φοβίες και ό,τι της δίνει χαρά!

Η Βάσω Γουλιελμάκη είναι ταλαντούχα, επιτυχημένη και ένα από τα πιο χαμογελαστά πρόσωπα του ελληνικού θεάτρου.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το πώς βίωσε την περίοδο της καραντίνας, για την κόρη της, για όσα της δίνουν χαρά, αλλά και για όσα τη φοβίζουν.


Πώς βιώσατε την περίοδο της καραντίνας;

Όπως όλοι, προσπαθώντας να κάνω όνειρα και ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή όλο αυτό θα φύγει και θα επανέλθουμε στην κανονικότητα μας. Είναι απαραίτητο αυτό, να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Τίποτα φυσικά δεν μπορεί να αντικαταστήσει το κανονικό θέατρο, τη ζωντανή επαφή με τον θεατή, αλλά τέτοιες ιστορικές παραστάσεις αξίζουν τον κόπο.

Πώς είναι η σχέση σας με την έφηβη κόρη σας;

Θέλω να πιστεύω πως είναι ομαλή, φυσιολογική, γεμάτη τρυφερότητα, αγάπη, σεβασμό και εμπιστοσύνη. Το παιδί μου είναι η ζωή μου. Την καμαρώνω που μεγαλώνει και μαζί της μεγαλώνω και εγώ. Είναι ένα καλό παιδί, προσπαθώ να της δώσω σωστές αξίες για να έχει πολεμοφόδια στο μέλλον. Είμαι σίγουρη ότι με ό,τι καταπιαστεί, θα το κάνει με επιτυχία. Με ενδιαφέρει να είναι σωστός άνθρωπος πάνω από όλα.

Στην προσωπική σας ζωή πώς είστε;

Με όλο αυτό που περνάμε, η προσωπική μου ζωή είναι η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και οι συνάδελφό μου. Πιστεύω πως όλα θα γίνουν σε κατάλληλες συνθήκες, όχι με τον φόβο του ιού και της καραντίνας. Είμαι ανοικτή στον έρωτα. Αλλά στην κατάλληλη ώρα, την ώρα της ελευθερίας που θα μπορούμε όλοι να εκφραστούμε χωρίς φόβο. Άσχημο συναίσθημα ο φόβος, σε πάει πίσω, σε σταματάει. Είμαι βέβαιη πως βγαίνουμε από το τούνελ στο οποίο μπήκαμε. Όλα θα πάνε καλά.

Τι σας δίνει μεγάλη χαρά;

Η δουλειά μου, το παιδί μου, η γυμναστική, η υγεία, να είμαστε υγιείς, να κάνω όνειρα, να ελπίζω, ένα ηλιοβασίλεμα, μια ωραία παράσταση, ένα ωραίο βιβλίο, οι φίλοι μου, πλάκες, χαμόγελα, μουσική, μια όμορφη βόλτα, η θάλασσα, εμπνευσμένες ταινίες τόσα πράγματα, τόσες μικρές αλλά σημαντικές στιγμές.

Τι σας φοβίζει;

Η απώλεια. Να χάσω τους σημαντικούς ανθρώπους μου. Με αποσυντονίζει και με τρομάζει όλο αυτό. Είναι πολύ στενάχωρο.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved