Eλένη Πετρουλάκη: «H τηλεόραση του 2021 δεν με εκπροσωπεί καθόλου»
Showbiz

Eλένη Πετρουλάκη: «H τηλεόραση του 2021 δεν με εκπροσωπεί καθόλου»

Η Ελένη Πετρουλάκη εδώ και 26 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Ίλια Ίβιτς και έχουν αποκτήσει τέσσερις υπέροχες κόρες.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για όσα κρατούν ένα γάμο ζωντανό έπειτα από τόσα χρόνια, για το αν υπάρχει ακόμα ερωτική έλξη, για τους λόγους που δεν κάνει τηλεόραση, αλλά και για τους λόγους που λέει όχι σε κάθε κύκλο του «Survivor».

Με τον Ίλια Ίβιτς είστε μαζί 26 χρόνια. Τι κρατά ένα γάμο ζωντανό έπειτα από τόσα χρόνια;

Οι κοινοί στόχοι.

Τι αγαπάς σε εκείνον;

Ο Ίλια είναι ένας ακέραιος, ευθύς άνθρωπος. Ό,τι έχει να σου πει θα σου το πει μπροστά σου. Είναι επίσης ένας άντρας που στηρίζει την οικογένεια, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Υπάρχει ερωτική έλξη έπειτα από 26 χρόνια κοινής διαδρομής;

Δημιουργούμε την ανάλογη κατάσταση. Θυμάμαι, όταν ζούσαμε στην Ιταλία, μια φίλη μου είχε πει: «Με το σύντροφο σου, το σύζυγο σου, πρέπει να λειτουργείς όπως τον πρώτο χρόνο. Να είσαι πάντα περιποιημένη και να εκπέμπεις την αίσθηση ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο». Πολλά ζευγάρια, όταν έρχονται στη ζωή τους τα παιδιά, ξεχνούν το ερωτικό κομμάτι.

Εσύ και ο Ίλια περνάτε χρόνο οι δυο σας;

Αν και σπάνια, λόγω των πολλών υποχρεώσεων, φροντίζουμε να έχουμε δικές μας στιγμές.

Για ποιο λόγο δεν έχεις κάνει κάποιο πρόγραμμα στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια;

Κατά καιρούς έχω δεχθεί πολλές προτάσεις, αλλά καμία δεν με εξέφραζε ουσιαστικά. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένος άνθρωπος και η τηλεόραση του 2021 δεν με εκπροσωπεί καθόλου. Αυτά τα πρότυπα δεν με αντιπροσωπεύουν, ούτε ως μητέρα αλλά ούτε και ως επαγγελματία. Προβάλλονται κοράσια χαμηλής ηθικής ή διάφορες άνευ ουσίας και λόγου Instagrammers.

Είναι αλήθεια ότι σε κάθε κύκλο του «Survivor» σου γίνεται πρόταση να συμμετάσχεις;

Ναι, είναι αλήθεια. Δεν μπορώ όμως να αφήσω την οικογένεια και τη δουλειά μου και να πάω για έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Δεν είμαι ανεπάγγελτη, έχω δουλειά, πελατολόγιο. Πώς μπορώ να φύγω ενώ βλέπω προσωπικά την κάθε γυναίκα; Εξάλλου δεν έχω να κερδίσω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει ούτε η δημοσιότητα ούτε το κομμάτι των χρημάτων, τα οποία μπορώ να βγάλω από την εργασία μου. Τα συγκεκριμένα realities είναι για νέα παιδιά που θέλουν αναγνωρισιμότητα προκειμένου να προχωρήσουν επαγγελματικά.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved