Ο Ντάνος μίλησε για τη μοναξιά και «έσκασε» αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή!
Showbiz

Ο Ντάνος μίλησε για τη μοναξιά και «έσκασε» αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή!

O μεγάλος νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ή Ντάνος αν προτιμάτε, σπάνια δίνει συνεντεύξεις και ο μόνος λόγος που το κάνει είναι όταν θέλει να επικοινωνήσει κάποια δράση του. 

Ο γνωστός επιχειρηματίας, ηθοποιός αλλά και αθλητής Γιώργος Αγγελόπουλος σε συνέντευξή του στο Hello δεν μιλάει μόνο για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια στο αγαπημένο του νησί, τη Σκιάθο αλλά για πρώτη φορά κάνει και αποκάλυψη για τα προσωπικά του, κυρίως για την περίοδο της καραντίνας που περάσαμε όλοι δύσκολα... Διαβάστε τι είπε...

Όλα δείχνουν πως αυτό το καλοκαίρι θα εί­μαστε πιο ελεύθεροι, με λιγότερους περιορι­σμούς, σε σχέση με το περσινό. Ανοίγονται μπροστά σου νέες δυνατότητες ή ευκαιρίες;

Είναι ένα δεδομένο που γεμίζει και μένα και όλο τον κόσμο με θετικότητα. Το περσινό κα­λοκαίρι ήταν αρκετά δύσκολο, επλήγησαν όλοι οι επαγγελματικοί χώροι, και κυρίως αυτός του τουρισμού, από τον οποίο περιμένουμε πολλά ως χώρα. Επομένως, μιλάμε για περισσότερο καλοκαίρι και θάλασσα για όλους μας, είτε επαγγελματικά είτε σε επίπεδο διακοπών, που ίσως ξεπλύνει από πάνω μας όλο αυτό που πε­ράσαμε. Φέτος κάνω πραγματικότητα και ένα όνειρο πολλών ετών: με ένα φουσκωτό σκάφος που θα οδηγώ εγώ, θα δίνουμε την ευκαιρία (στους επισκέπτες να δουν τη Σκιάθο, τις Σποράδες και άλλες περιοχές από μια άλλη σκοπιά, που είναι εφικτή μόνο δια θαλάσσης. Έτσι, είτε για κάποιες ώρες είτε με ολοήμερο cruising, με ωραίες παροχές, απλές αλλά δροσιστικές, σε συνδυασμό με τα νερά και τον ήλιο μας, θα δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις.

Θα δείχνεις και πολύ δικά σου κομμάτια από τη Σκιάθο;

Η Σκιάθος έχει πολλά να ανακαλύψει ο επισκέ­πτης, ειδικά με σκάφος. Εννοείται πως έχω ζή­σει προσωπικές στιγμές σε πολλά μέρη του νη­σιού, είτε με φίλους είτε ψαρεύοντας, και έχουν μια ιδιαιτερότητα για μένα. Δεν μου ανήκουν όμως τα πνευματικά δικαιώματα τους (γελάει), οπότε σίγουρα θα τα μοιραστώ με τον κόσμο. Είναι μαγικά σημεία, είναι μέρη με ιστορία -όλο το νησί άλλωστε έχει μεγάλη ιστορία.

Είσαι έτοιμος για μια τέτοια επένδυση υπό αυτές τις συνθήκες;

Είναι μια κίνηση που σκέφτομαι εδώ και πολύ καιρό, κυρίως γιατί έχει να κάνει με αυτό που με ευχαριστεί, τη θάλασσα. Δραστηριοποιού­μαι είκοσι χρόνια στο χώρο των θαλάσσιων σπορ και μου αρέσει η σχέση που δημιουργεί­ται με τους ανθρώπους οι οποίοι έρχονται εδώ για να περάσουν όμορφα στις διακοπές τους κι εγώ με κάποιον τρόπο συμβάλλω σε αυτό. Εί­ναι πολύ σημαντικό να είναι ακραίες οι διακο­πές σου -το λέω από προσωπική εμπειρία- για­τί σε αποφορτίζουν από μια ολόκληρη χρονιά. Σίγουρα και τα φετινά δεδομένα δεν θα θυμίζουν εκείνα των προ Covid-19 καλοκαιριών, γι' αυτό και θα κινηθώ σχετικά συγκρατημένα. Θα είμαι εγώ πάνω στο σκάφος, θα φροντίζω να προσφέρω ό,τι καλύτερο στον επισκέπτη μέσα από τις παροχές μας και την εμπειρία μου στο νησί και ευελπιστώ να έχουμε όλοι μια καλή σεζόν. Η Σκιάθος είναι ένα νησί που βγαί­νει από την κρίση που δημιούργησε η πανδη­μία, όπως όλη η Ελλάδα, και προσπαθεί να ανά κάμψει.

Γενικά, είσαι άνθρωπος που παίρνει ρίσκα;

Είμαι άνθρωπος που λειτουργεί με την κοιλιά, θα έλεγα. Όσο δύσκολα κι αν παίρνω μια από­φαση -γιατί ζυγίζω πάντα τις καταστάσεις-, αν κάτι με γαργαλάει στην κοιλιά, το δρομολογώ χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πόσο ποντάρεις στο όνομα σου;

Η δραστηριότητα με το φουσκωτό Άρχων, όπως λέγεται το σκάφος, απευθύνεται σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Οπότε, και ποντάρω και δεν ποντάρω. Σίγουρα έχω την πρόθεση να φροντίσω με τον ίδιο τρόπο όσους μας επιλέ­ξουν. Όσον αφορά τους Έλληνες, το όνομά μου ίσως θα παίξει κάποιο ρόλο. Πρώτα απ' όλα, όμως, θα είμαι ο καπετάνιος τους και με­τά οτιδήποτε άλλο.

Είσαι ένας δραστήριος και πολυάσχολος άν­θρωπος - δεν ξέρω πόσο παιδί της φύσης πα­ραμένεις έχοντας μετακομίσει στην Αθήνα. Η καραντίνα πόσο σε περιόρισε ή σου κόστισε;

Πίστεψέ με, είμαι πάντα παιδί της φύσης. Από εκεί κι έπειτα, είναι στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα να πειθαρχεί πιο δύσκολα σε σχέση με άλλους λαούς, είμαστε πιο αντιδραστικοί. Στα πρώτα σκληρά μέτρα, χρειάστηκα χρόνο προσαρμογής, δεν βγήκα σχεδόν καθόλου από το σπίτι μου και δεν πήγα στο νησί μου. Ειδικά στο πρώτο lockdown που δεν γνωρίζαμε πολλά, δεν ξέραμε αν ήμαστε φορείς, δεν διακινδύνευα να πάω στη Σκιάθο, που δεν είχε κανένα κρούσμα. Φρόντισα να βγαίνω εντός των επιτρεπομένων και να μην εγκαταλείψω την προπόνησή μου, η οποία, έτσι και αλλιώς, δεν πραγματοποιείται μέσα γυμναστήρια, αλλά, ακόμα και όταν είναι εντός, γίνεται κυρίως με το βάρος του σώματος. Οπότε αυτό έκανα έξω. Ζω στο κέντρο της Αθήνας και πήγαινα -και ακόμα το κάνω- για τρέξιμο στον Λυκαβηττό για να είμαι κοντά στη φύση. Η άσκηση είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων, δεν σηκώνουμε μόνο βάρη, αλλά εισπνέουμε, βλέπουμε εικόνες και νιώθουμε ελεύθεροι ώστε να ασκηθούμε και πνευματικά.

Πολύς κόσμος που έχασε τις συνηθισμένες δι­εξόδους του ένιωσε μόνος. Εσύ αισθάνθηκες μοναξιά;

Ισχύει αυτό. Πολύς κόσμος δεν άντεξε το ότι δεν ήταν με άλλους ανθρώπους. Προσωπικά, με όλες τις ασχολίες μου και το τρέξιμο των τε­λευταίων ετών, αν και δεν είμαι έτσι ως χαρα­κτήρας, αναγκάστηκα σε μεγάλο βαθμό να ζή­σω μοναχικά. Τα τελευταία χρόνια, πραγματο­ποίησα πολλές μετακινήσεις και αλλαγές σπι­τιών, γι' αυτό δεν είχα πολλές ευκαιρίες να δω δικούς μου ανθρώπους, Η συνθήκη του Covid στο κομμάτι της μοναξιάς δεν ήταν κάτι και­νούριο για μένα. Ευτυχώς, υπάρχουν τα τηλέ­φωνα, ενώ προσπαθούσα να αποφορτίζομαι και μέσα από την προπόνηση.

Να υποθέσω πως είσαι single;

Από πού το συμπέρανες αυτό;

Αν δεν ήσουν single, δεν θα ήταν λιγότερο μο­ναχική η ζωή σου;

Η συνθήκη του Covid υπάρχει εδώ και ενά­μιση χρόνο περίπου. Δεν ήμουν single όλο αυ­τό το διάστημα.

Γενικά δεν μαθαίνουμε τίποτα για τα προσω­πικά σου. Είναι στάση ζωής αυτό;

Σαφέστατα! Είναι κάτι που αφορά τον άνθρωπο που είναι στη ζωή μου και μένα.

Είσαι ανοιχτός στο να ερωτευτείς;

Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τον έρωτα; Μετά τα παιδιά φυσικά. Πιστεύω πως αυτό εί­ναι το υπέρτατο συναίσθημα. Δεν έχω αποκτή­σει ακόμη παιδιά, αλλά εύχομαι να το ζήσω. Να κάνω ένα ή και περισσότερα. Τα παιδιά εί­ναι το αύριο όλων μας, η συνέχεια μας και η ολοκλήρωση για κάθε άνθρωπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved