Μάριος Φραγκούλης: Αποκαλύπτει πώς προέκυψε η γνωριμία του με την Μαρινέλλα!
Showbiz

Μάριος Φραγκούλης: Αποκαλύπτει πώς προέκυψε η γνωριμία του με την Μαρινέλλα!

Ο Μάριος Φραγκούλης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε μεταξύ άλλων την στιγμή και τον τρόπο της γνωριμίας του με την Μαρινέλλα.

Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ

«Με τη Μαρινέλλα είχαμε κανονίσει να συνερ­γαστούμε τον περασμένο Δεκέμβριο, 0α το κά­νουμε αυτόν τον χειμώνα τελικά. Και ταιριάζου­με πολύ. Σέβεται το δικό μου ταξίδι, εγώ το δικό της, και έφτασε ο καιρός. Υπάρχει πολύ μεγάλη αγάπη. Τη βλέπω σαν μητέρα μου ή σαν προ­στάτιδα μου αν θες, Από 6 χρονών θυμάμαι ότι στο σπίτι ακούγαμε Μαρινέλλα, η θεία μου τη λάτρευε. Το συζητάμε πολλά χρόνια. Πώς έγινε; Μια μέρα ήμασταν εδώ, στο εστιατόριο "Αγορά" που βρισκόμαστε τώρα εμείς οι δύο, και μου κάνει νεύμα να πάω στο τραπέζι της.

Μου λέει: "Έλα εδώ, κάτσε εδώ, βρε αγόρι μου, να σου πω κάτι". "Τι θέλεις;". "Εμείς οι δύο πότε θα συνερ­γαστούμε, όταν θα πάω στον άλλο κόσμο;". Γε­λάσαμε πολύ, ήταν κάτι που το ήθελα κι εγώ πάρα πολύ και τελικά το δρομολογήσαμε. Αποφασίσαμε να στήσουμε ένα πρόγραμμα στο οποίο θα μας βοηθήσει ο υπέροχος Γιώργος Νανούρης. Ξέρεις, η Μαρινέλλα εκτός από μια συγκλονιστική ζωή, διαθέτει και μια τρομερή αίσθηση του χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Κάτι που έχω κι εγώ».

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

«Ετοιμάζω μια περιοδεία με τρία νέα παιδιά ως συνέχεια της περσινής, όπου προλάβαμε να κάνουμε μόνο έξι συναυλίες. Άρεσε πολύ, είχα­με κοινό να χειροκροτάει όρθιο. Και μου αρέσει που είμαι με νέα παιδιά, γιατί κι εγώ στο ξεκίνη­μα της καριέρας μου είχα την ανάγκη κάποιος να πιστέψει σε μένα, να με αγκαλιάσει, να με υποστηρίξει, όπως έκανε ο Γιώργος Νταλάρας».

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ

«Γιατί κράτησα τόσα χρόνια; Γιατί αγαπώ αυτό που κάνω και δεν επαναλαμβάνομαι. Και θέλω να ηχογραφήσω μεγάλα έργα. Να είμαι καλά στην υγεία μου, να δημιουργώ, να ταξιδεύω, Συνεχίζω να κάνω όνειρα. Ποια χώρα αισθά­νομαι σπίτι μου; Τρεις, την Αμερική, την Ελλά­δα και την Αγγλία, γιατί σ' αυτές τις χώρες έχω ζήσει πολλά χρόνια και έχω βιώσει μεγάλες στιγμές στο θέατρο».

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved