Κωστής Μαραβέγιας: «Είμαι πιο κοινωνικός, έχω αποκτήσει πολλούς φίλους μέσα από την Τόνια»
Showbiz

Κωστής Μαραβέγιας: «Είμαι πιο κοινωνικός, έχω αποκτήσει πολλούς φίλους μέσα από την Τόνια»

Ο Κωστής Μαραβέγιας σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για το πόσο πιο κοινωνικός έχει γίνει και σε αυτό τον βοήθησε η σύντροφός του, Τόνια Σωτηροπούλου.

Σε τι έχει αλλάξει μεγαλώνοντας - και στη δουλειά και στη ζωή. «Στη δουλειά έχω γίνει σβήσε-γράψε όσο μεγαλώνω, παλιότερα έλεγα πιο εύκολα "το βρήκα, πάμε", Τώρα θέλω να δοκιμάζω διάφορα πράγματα - σε καθυστερεί λίγο αυτή η διαδικασία, αλλά νομίζω ότι είναι πιο ώριμη η προσέγγιση. Ωραία είναι η πρώτη σπίθα, αλλά μπορεί στην πορεία να βρεθεί και κάτι πιο ουσιαστικό».

Ως χαρακτήρας; «Θα έλεγα ότι είμαι πιο κοινωνικός από ποτέ άλλοτε, επειδή και η σύντροφος μου είναι πολύ κοινωνική, έχω αποκτήσει πολλούς νέους φίλους μέσω της Τόνιας και αντί να κλειστώ μέσα μου αισθάνομαι πιο ανοιχτός. Μόνο χάρη στη γνωριμία με ανθρώπους που δεν ήξερες θα πας σε αχαρτογράφητα μέρη. Ειδικά οι. νέοι άνθρωποι έχουν όνειρα και οραματίζονται το μέλλον με φωτεινά χρώματα, ενώ ένας μεσήλικας δεν μπορεί να έχει την ίδια ενέργεια. Το είδα και στην ηθοποιό Εριφύλη Κιτζόγλου που κάναμε παρέα προτού παίξει στο βιντεοκλίπ μου, τη διακρίνει ένας ενθουσιασμός τον οποίο συναντάς συχνά στα νέα παιδιά που κάνουν αυτό που αγαπάνε».

Από τη νέα γενιά στον δικό του χώρο του αρέσουν «η Δεσποινίς Τρίχρωμη, το πρότζεκτ Mazoha, η Melentini που έγραψε το σάουντρακ του "Αφτερ-λωβ", ο Ermis, η Irini Qn - έχουν τόση φρεσκάδα όλοι τους». Πρακτικά, ωστόσο, πώς πέρασε τον καιρό της πανδημίας; «Ήταν μια περίοδος που είδα πάρα πολλές ταινίες. Κάθισα και κάλυψα τα κενά μου. Σκεφτόμουν, για παράδειγμα, τι δεν έχω δει από Βιτόριο ντε Σίκα ή Ρομπέρ Μπρεσόν, σημείωνα τίτλους και παρακολουθούσα 2-3 φιλμ την ημέρα. Ε, κάποια στιγμή κουράστηκα. Και σειρές είδα, παρ' όλο που γενικώς δεν τις προτιμούσα. Μου άρεσε πολύ το "Unorthodox".

Η αλήθεια είναι όμως ότι αν έχεις συνηθίσει σε έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής δεν είναι εύκολο να βρεθείς σαν τον ναυαγό μόνος σου, κλεισμένος στο σπίτι και να πεις "θα περάσω ωραία κι έτσι". Θέλει προσπάθεια». Προσπάθεια θέλει επίσης και το να μην εμπλέκεται κανείς στις διάφορες κόντρες που προκύπτουν καθημερινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Χρειάζεται ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Και θέλει να φωτίζεις οποιοδήποτε θέμα από πολλές πλευρές. Δεν είναι πάντα μια πηγή αξιόπιστη.

Πρέπει να διασταυρώνεις κάθε πληροφορία. Πάντως δεν είναι περίεργες οι ακραίες αντιδράσεις και συμπεριφορές, ειδικά στην Ελλάδα έχουμε περάσει δύσκολα, πάμε από κρίση και κρίση, οι ασθενέστεροι οικονομικά δεν έχουν προλάβει να ορθοποδήσουν. Εκεί που πήγαν να δουν μια άσπρη μέρα μετά την οικονομική κρίση ήρθε μια πανδημία και τους έκλεισε στα σπίτια τους. Υπάρχει συσσωρευμένος θυμός και είναι λογικό. Πρέπει να δείχνουμε κατανόηση και σε αυτούς που είναι στα κάγκελα, να προσπαθούμε να βρούμε κοινά σημεία συνεννόησης».

Πηγή: Βήμαgazino

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved