Αθηνά Οικονομάκου: Μας εντυπωσίασε η νέα ολόσωμη φωτό λίγο πριν γεννήσει!
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Μας εντυπωσίασε η νέα ολόσωμη φωτό λίγο πριν γεννήσει!

Αθηνά Οικονομάκου: Μπήκε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης και η χαρά της δεν κρύβεται με τίποτα - Δες τη νέα της φωτογραφία...

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την Αθηνά Οικονομάκου η οποία σύντομα θα μπει στο μαιευτήριο προκειμένου να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Η γνωστή ηθοποιός από την αρχή της εγκυμοσύνης της, δημοσίευσε σχεδόν καθημερινά, φωτογραφίες και βίντεο.

Η ίδια μάλιστα αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της στον Alpha, μιας και ο ρόλος της στην καθημερινή σειρά, Έλα στη θέση μου, ολοκληρώθηκε. Και μπορεί τα πράγματα για εκείνη να είναι λίγο πιο χαλαρά, ωστόσο η ηθοποιός ασχολείται με τις υπόλοιπες επαγγελματικές της δραστηριότητες, ακόμη και στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης.

Η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει πανέτοιμη για τον ερχομό του πελαργού και για το μωράκι που έρχεται να αλλάξει τα πάντα στην καθημερινότητά της.

Το απόγευμα της Πέμπτης 27/5 η ηθοποιός ανέβασε τη νέα ολόσωμη φωτογραφία της! Με Summer look και με ροζ λουλούδια στα μαλλιά της, η νέα της ανάρτηση συγκέντρωσε αμέσως τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved