Showbiz

Άγριες μέλισσες: Κουκουράκης: «Ποτέ δεν θα με «στοιχειώσει» ο Κωνσταντής»

Άγριες μέλισσες: O Γιάννης Κουκουράκης μίλησε για τον ρόλο που υποδύεται ως "Κωνσταντής" στην επιτυχημένη σειρά του ANT1.

Ο Γιάννης Κουκουράκης έχει τον τρόπο να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του, τόσο με τη γοητευτική εμφάνιση του, όσο και με τον τρόπο που έχει καταφέρει να ενσαρκώσει τον τηλεοπτικό «Κωνσταντή Σεβαστό» στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤΙ, τα τελευταία δύο χρόνια. Πρόσφατα, ο δημοφιλής ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ενασχόληση του με την υποκριτική, τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και τον τρόπο που διαχειρίζεται την δημοσιότητα.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου, ούτε στον τρόπο που αλληλοεπιδρώ ή συμπεριφέρομαι. Η αναγνωρισιμότητα ποτέ δεν ήταν στόχος ή αυτοσκοποί μου. Με έχω πιάσει αρκετές φορές να νιώθω κάπως περίεργα όταν αντιλαμβάνομαι. Όλα ήρθαν κάπως σαν νερό στο αυλάκι, χωρίς να τα πιέσω ή να το έχω πόθο διακαή. Όταν μιλάνε για μένα στον δρόμο ή με κοιτάνε κάπως. Πώς να το ηώ, με πιάνει ένα στρες, ρε παιδί μου. Άλλες φορές πάλι δεν το νιώθω έτσι...», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κουκουράκης.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ποτέ δεν θα με "στοιχειώσει" ο Κωνσταντής. Δεν μου πέρασε σαν σκέψη καθόλου ως και σήμερα, που διανύω δυο χρόνια μελετώντας αυτόν τον ρόλο καθημερινά και ζώντας κατά κάποιον τρόπο παράλληλα μαζί του. Είναι δύο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι από πλευράς ιδιοσυγκρασίας, ανοχών, σκέψεων, αντιδράσεων, τοποθέτησης. Στην πραγματική ζωή δεν θα έκαναν πολλή παρέα νομίζω».

Στην ερώτηση για το αν ο έρωτας ήταν η αφορμή για να ασχοληθεί με την υποκριτική ο Γιάννης απάντησε: «Ναι, αλήθεια είναι. Και η άγνοια μου για τον χώρο αυτόν, ωστόσο, ήταν εντέλει ο μεγαλύτερος σύμμαχοί μου. Γιατί όλα τότε δηλαδή η προετοιμασία για εισαγωγικές εξετάσεις στις ιδιωτικές δραματικές σχολές, όπως και η συμμετοχή μου στις εξετάσεις του Εθνικού θεάτρου, απ' όπου και αποφοίτησα τα έκανα χωρίς να έχω φιλοδοξίες και άγχος για την όποια επιτυχία. Οπότε όλα ήρθαν κάπως σαν νερό στο αυλάκι, χωρίς να τα πιέσω ή να το έχω πόθο διακαή».

Πηγή: Λοιπόν

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved