Λάουρα Νάργες: Είδαμε τη μαμά της που ζει στη Γερμανία και είναι κουκλάρα! (Photos)
Showbiz

Λάουρα Νάργες: Είδαμε τη μαμά της που ζει στη Γερμανία και είναι κουκλάρα! (Photos)

Η Λάουρα Νάργες πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τη μαμά της και μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μπορεί να είναι μακριά από την αγαπημένη της μητέρα η οποία ζει στη Γερμανία όμως δεν την ξεχνάει στιγμή.

«Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά του κόσμου, που πάλευε τις νύχτες να κοιμηθώ μωρό και ηρεμούσα μόνο όταν άκουγα τον χτύπο της καρδιάς της στην αγκαλιά της, που με κυνηγούσε στις παιδικές χαρές με την κουτάλα μη τυχόν και πεινάσω, που καθόταν και έβλεπε όλες μου της παραστάσεις ως ποπ σταρ aka Britney Spears στο σαλόνι, που εκνευριζόταν όταν έφερνα μέτριους βαθμούς στο σπίτι, που μου επέτρεψε, με υποστήριξε και πάλεψε μαζί μου να εγκατασταθώ στην Ελλάδα ανήλικη προκειμένου να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα, που όποτε με επισκέπτεται μαγειρεύει με της ώρες και γεμίζει την κατάψυξη σε μερίδες με επιγραφές (αλλιώς στέλνει πακετάκια ωραία από Σέρρες που σίγουρα έχουν μέσα ποντιακό περέκι), που περιμένει με υπομονή από εμένα χωρίς να μου λέει απολύτως τίποτα εγγόνια (να ναι καλά η αδελφή μου που έχει ήδη δύο υπέροχα παιδία - πόσο καταπληκτική γιαγιά είσαι μαμά), που ξέρω πως με το που κάνω οικογένεια θα μετακομίσει Αθήνα για να με βοηθήσει, που έχει δει και ακούσει τόσα από την ζάντενα θυγατέρα της και συνεχίζει και αντέχει και τέλος, που με μεγάλωσε με τόση αγάπη τρομερή και αξίες και με έκανε αυτή που είμαι σήμερα! Σ´αγαπώ μαμάκα και σε ευχαριστώ για όλα! Στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά σε σένα στη Γερμανία!», είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Λάουρα Νάργες.

Δείτε την ανάρτησή της στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved