Μπάρμπα για Φιλιππίδη: Οι καταγγελίες και η συνάντηση με τον ηθοποιό - Όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους!
Showbiz

Μπάρμπα για Φιλιππίδη: Οι καταγγελίες και η συνάντηση με τον ηθοποιό - Όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους!

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στο «Tik talk» και τον Αντώνη Σρόιτερ για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τις κατηγορίες κατά του ηθοποιού και αποκάλυψε την πρόσφατη συνάντησή τους! 

Η Βάνα Μπάρμπα είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ ρώτησα και έμαθα το περιεχόμενο της δικογραφίας. Οι άνθρωποι που άσκησαν τις διώξεις δεν βλέπουν αυτά που βλέπω εγώ. Και ξέρεις γιατί δεν μπορούν να το δουν καθαρά; Όταν υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι στα social media, που από μόνοι τους έχουν βγάλει το νόμο, είναι δυνατόν αυτοί να μην επηρεαστούν; Εγώ αυτό που πρεσβεύω και σου λέω ότι είναι άκρως επικίνδυνο είναι ότι τα social media επηρεάζουν τους πάντες. Είναι δυνατόν δικογραφίες να βρίσκονται κατευθείαν σε εκπομπές στην τηλεόραση και σε sites; Να βγαίνουν αναφορές ανθρώπων που δεν συνάδει. Τα social media καθορίζουν τον τρόπο που θα φερθούμε, θα μιλήσουμε και το ποιόν της ζωής μας. Θα είμαι ανεπηρέαστη από αυτό; Το ότι εξετάζουν μια υπόθεση ίσως να είναι επηρεασμένο και από τη γνώμη του κοινού.»!

Και πρόσθεσε: «Το “κάτω τα χέρια” δε σημαίνει μην τον αγγίζετε, σημαίνει δικάστε τον! Κάτω τα χέρια, όταν βγαίνουν όλοι και λένε ότι είναι βιαστής. Ποιος το κρίνει; Λογικά θα πρέπει να βγει η απόφαση του δικαστηρίου και εμείς να τη σεβαστούμε. Όλοι. Από τη στιγμή που δεν έχει βγει απόφαση, ποιοι είναι αυτοί που θα κρίνουν τα τετελεσμένα; Είναι τα social media; Εκεί φωνάζω κάτω τα χέρια. Λέω να περιμένουμε την απόφαση της δικαιοσύνης. Εγώ είπα στις γυναίκες και στους νέους επαγγελματίες, όταν έχουν παρενοχληθεί να επικαλεστούν την ανάγκη να μιλήσουν, όλα στο φως. Εδώ όμως γιατί λέμε όλοι ότι έγινε, χωρίς να έχει βγει απόφαση. Δεν υπάρχει καμία απόφαση που να λέει ότι αυτό έγινε, τότε γιατί χωρίζουμε οικογένειες, διαλύουμε σπίτια, γιατί αφήνουμε ηθοποιούς χωρίς να έχουν να φάνε. Το ελληνικό δικαστήριο πια είναι τα tweets, το Instagram και το Facebook. Αυτό με κάνει έξαλλη και με αυτό παλεύω. Δεν μπορούμε να βάζουμε ταμπέλες σε ανθρώπους… Αύριο μεθαύριο θα είμαι εγώ η εκβιαζόμενη ή εσύ. Όταν έγιναν όλα αυτά με τους ηθοποιούς, ήρθε μια κυρία που με ενοχλεί τα τελευταία 4-5 χρόνια και μου είπε “τώρα σε έχω στο χέρι, τώρα εμείς έχουμε τη δύναμη, μπορώ να πω ότι ήσουν ερωμένη μου και μου έχεις φάει χρήματα”. Δεν έβγαλα απόφαση αλλά έπρεπε να υπερασπιστώ τους συναδέλφους μου. Πρέπει να στηρίξω μια οικογένεια που διαλύεται. Φυσικά και μπορεί να κάνω λάθος αλλά πρέπει να υπάρχει και ο αντίποδας, η άλλη όψη του νομίσματος. Θα μας στερήσουν να έχουμε και άλλη άποψη, έστω και λανθασμένη; για αυτό είμαι εγώ εδώ, για να υπερασπιστώ την άλλη άποψη»!

Και υπογράμμισε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι αθώος, εγώ αυτό θα πιστεύω. Αυτοί οι τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι, που μας έχουν ταξιδέψει τόσα χρόνια, με αυτό το τόσο χαρισματικό ταλέντο, όση κατάχρηση εξουσία και αν έχουν κάνει, γιατί όταν είσαι ένας άνθρωπος που σε αγαπάει το κοινό, σίγουρα έχεις κάνει λάθη. Δεν συνάδει η ποιότητα του ταλέντου, το τόσο φως, με τόσο χυδαίες πράξεις. Δε μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος να γίνει τόσο χυδαίος. Το ένα είναι φως, το άλλο είναι σκοτάδι.»!

Και τόνισε: «Στο νέο κορίτσι θα έλεγα με μεγάλη αγάπη και σεβασμό, ότι υπάρχουν δύο δρόμοι που μπορούμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο δύσκολος, του λιώνω παπούτσια, του προσπαθώ, του με απορρίπτουν. Και ο εύκολος, ο γίνομαι εμμονική με έναν πρωταγωνιστή, μένω μαζί του, μόνο και μόνο για να γίνω πρωταγωνίστρια για μια μέρα… Εμένα όταν κάποιος με ενοχλεί, τον θάβω ζωντανό εκείνο τη στιγμή. Να βγουν να πουν τι τώρα οι κοπέλες που κατηγόρησαν;; Θα βγουν, μετά την απόφαση του δικαστηρίου. Οι πάντες κρύβονται τώρα»!

Και αποκάλυψε τη συνάντησή της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του, Ελπίδα: «Ήπιαμε έναν καφέ και τον είδα και με είδε. Ένα πρόσωπο τραγικό, με έκανε να βουρκώσω πραγματικά ήταν η γυναίκα του. Εγώ είπα στον Πέτρο “δεν υπερασπίζομαι εσένα, αλλά τον κλάδο μας, τη δύναμη μας ενάντια στα social media, τα οποία μπορούν να μας δικάσουν σε μια μέρα»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved