Ελένη Μενεγάκη: Ο απίθανος διάλογός της με πρώην σύντροφο του αδερφού της, Θοδωρή
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Ο απίθανος διάλογός της με πρώην σύντροφο του αδερφού της, Θοδωρή

Το είδαμε κι αυτό! Η Ελένη Μενεγάκη είχε έναν δημόσιο διάλογο με την πρώην κοπέλα του αδερφού της, Θοδωρή Μισόκαλου!

Με αφορμή μία φωτογραφία που ανήρτησε η παρουσιάστρια και απεικονίζεται να τρώει από τα κεράσια που έβγαλε από το μποστάνι της στα Μελίσσια, η Χαριτίνη Ηλιάδου, η πρώην αγαπημένη του αδερφού της Ελένης και ηθοποιός η οποία συμμετείχε τελευταία στις 8 Λέξεις σχολίασε την εν λόγω φωτογραφία και της απάντησε η παρουσιάστρια!

Η Ελένη μοιράστηκε με τους followers της δύο απίθανες φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει κρατώντας ένα καλάθι γεμάτο κεράσια, μαζεμένα από τον κήπο της στα Μελίσσια.

«Κεράσια παραγωγής μου ... κατευθείαν από τον κήπο μας στα ΜΕΛΙΣΣΙΑ ! Δηλώνω περήφανη παραγωγός ! #eleni #cherries #menegakicherries», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα και η φωτογραφία της έγινε viral.

Ο Θοδωρής Μισόκαλος και η Χαριτίνη Ηλιάδου ήταν μαζί για περίπου δύο χρόνια.

Η Χαριτίνη Ηλιάδου, η οποία έχει δοκιμάσει από τα κεράσια της Ελένης έγραψε λοιπόν στην Ελένη: «Τα πιο νόστιμα κερασάκια! Με αυτά μεγαλώσαμε».

«Χαριτινάκι μου σε περιμένουμε να δεις τις κερασιές σου και να κάνουμε βουτιές» ήταν η απάντηση της Ελένης κάτω από τις δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε χθες, 27 Μάη και την προσκάλεσε στην Άνδρο.

Δείτε τον διάλογό τους αλλά και τις φωτογραφίες της Ελένης που στάθηκαν αφορμή για να πιάσουν κουβέντα στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved