Γιολάντα Μπαλαούρα: «Ο έρωτας στην ζωή μου είναι πρωταγωνιστής»
Showbiz

Γιολάντα Μπαλαούρα: «Ο έρωτας στην ζωή μου είναι πρωταγωνιστής»

Η Γιολάντα Μπαλαούρα παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτα και την σειρά που συμμετέχει "Τα καλύτερά μας χρόνια".

Τα καλύτερα μας χρόνια στην ΕΡΤ η τηλεοπτική σου επιστροφή. Πώς το βιώνεις;

Επιστροφή στην τηλεόραση , που την αγαπώ πολύ. Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια απουσίας, είχα την τύχη να είμαι στα «Καλύτερα μας χρόνια». Πρώτα από όλα είναι ευχάριστο γεγονός ότι η ΕΡΤ κάνει ελληνικές σειρές, ότι μπαίνει ξανά στο παιχνίδι της παραγωγής και της δημιουργίας. Στα «Καλύτερα μας χρόνια» υπάρχει η ιδανική συνθήκη μιας πολύ καλής εταιρείας παραγωγής όπως είναι η Tanwear Productions, μιας από τις πιο σημαντικές σκηνοθέτριες μας, που είναι η Όλγα Μαλέα και δυο εξαιρετικοί σεναριογράφοι, όπως ο Νίκος Απειρανθίτης και η Κατερίνα Μπέη. Αν συμπληρώσουμε και τον Μελέτη, την Κατερίνα, την Τζένη, την Υβόννη και όλους τους αγαπημένους συναδέλφους και τα υπέροχα παιδιά μας, τον Μανώλη, τον Έκτορα, τον Αμέρικο, τη Μανία, τον Βασίλη Κασβίκη στη φωτογραφία, τη Μαρία Κοντοδήμα στο ενδυματολογικό και το εξαιρετικό συνεργείο μας, είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να έχω ζητήσει από το σύμπαν. Το βιώνω ευλογία και τύχη να δουλεύω με αυτούς τους ανθρώπους που εκτιμώ, αγαπώ και θαυμάζω.

Μοιάζετε σε κάτι με τη Ρούλα που υποδύεσαι;

Το μόνο κοινό που έχω με τη Ρούλα, είναι η κοκεταρία της. Μια κοκεταρία που μου προέκυψε σε αυτή την περίοδο που ζούμε με την καραντίνα, σαν ένας τρόπος άμυνας σε όλο αυτό. Είναι μία προσωπική αντίσταση στη μαυρίλα που μας έχει επιβάλει ο ιός. Σχετικά με το κουτσομπολιό, καμία σχέση. Αυτό που όλοι το ξέρουν, θα είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα το μάθει, ακόμη κι αν το θέμα με αφορά προσωπικά.

Θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν;

Η ΕΡΤ μας έδωσε το πράσινο φως και θα συνεχίσουμε και την επόμενη σεζόν. Τα γυρίσματα μας θα τελειώσουν περίπου τέλος Ιουνίου, θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα και θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι, για να είμαστε έτοιμοι το φθινόπωρο.

Έχεις κάποια θεατρικά σχέδια;

Υπάρχουν και θεατρικά νέα ευτυχώς. Είμαστε σε διαδικτυακές πρόβες, αναγκαίος όρος πια στην covid εποχή μας, για τη «Νύχτα της Ιγκουάνα» του Τένεσι Ουίλιαμς που σκηνοθετεί η Ελένη Γκασούκα και που όλοι ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να παίξουμε τον χειμώνα που μας έρχεται. Αυτή την περίοδο είμαστε στη μελέτη του έργου μέσω Zoom. Εύχομαι όμως και ελπίζω πολύ σύντομα να καταφέρουμε να καθίσουμε σε ένα κανονικό τραπέζι, ο ένας δίπλα στον άλλον και να δουλέψουμε πάνω στο έργο.

Έχεις παίξει σε πολλές σειρές. Ξεχωρίζεις κάποια συνεργασία;

Είναι αρκετές πραγματικά. Και όλες πολύ αγαπημένες. θα μιλήσω για την πρώτη μου καθημερινή σειρά στο ΜΕGA που ήταν οι «Παράλληλοι Δρόμοι» και ήταν ουσιαστικά πάνω στο ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης. Επίσης αγάπησα πάρα πολύ την «Πο­λυκατοικία», πάλι στο ΜEGΑ, το «Άνω κάτω και τελεία» στην ΕΡΤ, μια πολύ καλή σειρά που δεν είχε την τύχη που της άξιζε και φυσικά τα «Λιονταράκια». Ξέρω ότι πολύ σύντομα θα τα ξανακάνω.

Τι αγαπάς πιο πολύ;

Τους ανθρώπους που στα μάτια τους θα δω την αθωότητα και την καλοσύνη. Τα αδέσποτα ζωάκια στον δρόμο. Τη λεμονιά που ανθίζει στη γλάστρα μου στο μπαλκόνι. Τη βόλτα στη θάλασ­σα και τα βράδια στο σπίτι με τους φίλους κι ένα ποτήρι κρασί. Το σινεμά. Το θέατρο. Τη μουσική. Τη ζωγραφική.

Τι φοβάσαι;

Δεν μου αρέσει να φοβάμαι. Ο φόβος σου βάζει όρια. Σε περιορίζει από εμπειρίες, από δοκιμασίες. θα τολμήσω να πω ότι κάποια χρόνια πριν θα σου έλεγα τον θάνατο. Τώρα θα σου πω την αρρώστια. Η απώλεια της υγείας μας. Μόνο αυτό με φοβίζει.

Τι ρόλο έχει ο έρωτας στη ζωή σου;

Ο έρωτας στη ζωή μου είναι πρωταγωνιστής. Η δύναμη μου, Η έμπνευση μου. Μόνο ένας έρωτας μπορεί να σε μεταμορφώσει. Να σε κάνει να θες κάθε μέρα να φοράμε τα καλύτερα της ψυχής και της καρδιάς σου, αυτό το είδος έρωτα. Που μπορείς να τον έχεις για εκατό ζωές. Να τον ζεις ακόμη κι όταν δεν τον έχεις. Και τυχερός όποιος ευλογήθηκε να βιώσει αυτό το είδος έρωτα.

Τι σε κάνει να γελάς;

Γελάω πάρα πολύ όταν παίζω με το σκυλί μου. Τα σκυλάκια μας κάνουν τόσο αστεία πράγματα.

Ποια ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σου μέχρι τώρα;

Δεν ήταν μόνο στιγμή, αλλά μια ολόκληρη περίοδος πραγματικά ευτυχισμένης ζωής, που τη μοιράστηκα, όπως την είχα ονειρευτεί. Με πολλή αγάπη.

Θα μας πεις κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε για εσένα;

Είναι δύσκολο να απαντήσω σε αυτό. Γιατί κι εγώ η ίδια προσπαθώ ακόμη να με γνωρίσω. Όμως έχω αρχίσει να καταλαβαίνω ότι είμαι ένας μάλ­λον ήσυχος άνθρωπος με ανήσυχο πνεύμα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved