Μαρία Ηλιάκη: Μοναδικό βίντεο! Δείτε την με το μπουρνούζι της να μαγειρεύει!
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Μοναδικό βίντεο! Δείτε την με το μπουρνούζι της να μαγειρεύει!

H Μαρία Ηλιάκη στον όγδοο μήνα δημοσίευσε ένα μοναδικό βίντεο στο instagram της από την κουζίνα του σπιτιού της στη Ζυρίχη! 

Η παρουσιάστρια φορά το μπουρνούζι της και… μαγειρεύει για τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη!

Λίγο πριν γίνει μανούλα για πρώτη φορά ποστάρει υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Πριν λίγες μέρες είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία της στην οποία απεικονίζεται με τα εσώρουχά της κι ένα λευκό πουκάμισο και έγραψε: «Μom to be…».

Όπως καλά θυμάσαι στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα την ημέρα των ερωτευμένων η ίδια είχε ποστάρει μια πανομοιότυπη φωτογραφία και είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, γράφοντας:

«Είναι τόσα πολλά ....διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει...Ένα μεγάλο «Σ´αγαπω» στον άνθρωπο μου και ένα «Ευχαριστω» στη ζωή που είναι τόσο όμορφη...».

Η Μαρία Ηλιάκη έχει μπει πια στον όγδοο μήνα και η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πολύ.

Η Μαρία Ηλιάκη η οποία έχει ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο και ζει πια κοντά στον αγαπημένο της στην Ελβετία, εξομολογήθηκε πρόσφατα: «Έχω περάσει πολύ δύσκολα σε ό,τι αφορά το φαγητό καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, δηλαδή πάρα πολλούς εμετούς, πάρα πολλές καούρες, μπορώ να φάω πολύ λίγα πράγματα. Μόνο υδατάνθρακα λίγο, δηλαδή ψωμάκια, μακαρονάκια, ρύζι, πατάτα βραστή ή βραστό λαχανικό. Τέτοια πράγματα μπορώ να φάω», ενώ είχε αποκαλύψει και τα κιλά που έχει πάρει μέχρι τώρα.

«Το ψωμί και το τυρί είναι τα μόνα πράγματα που μου ηρεμούσαν το στομάχι και όπως καταλαβαίνετε έχω πάρει κάποια κιλά. Γύρω στα 14. Θα μπορούσα να είχα πάρει και παραπάνω, αλλά ευτυχώς ο οργανισμός μου και το σώμα μου λόγω της προετοιμασίας που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια στην ομοιόσταση, αντιδρά πολύ σωστά. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις να τρως, βοηθάει πολύ και στην εγκυμοσύνη».

Όσο για το πότε γεννάει; Την αποκάλυψη είχε κάνει στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας πως το μωράκι της έρχεται στις 20 Ιουλίου.

Στο νέο βίντεο λοιπόν από την κουζίνα του σπιτιού της είπε: «Μαγειρεύω, σήμερα δεν μπορώ να κουνηθώ από το σπίτι τέτοια κούραση έχω …»!

Δείτε την παρακάτω με το μπουρνούζι της στην κουζίνα του σπιτιού της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved