Τσαβαλιά - Σεφερλής: Ο Χάρης τους έγινε 17! Οι ευχές και η υπέροχη τούρτα γενεθλίων
Showbiz

Τσαβαλιά - Σεφερλής: Ο Χάρης τους έγινε 17! Οι ευχές και η υπέροχη τούρτα γενεθλίων

Τσαβαλιά - Σεφερλής: Ιδιαίτερη ημέρα για την οικογένεια του κωμικού ηθοποιού - Ο Χάρης τους είναι πλέον ένας νεαρός άνδρας

Μετρούν πλέον αρκετά χρόνια κοινής ζωής και συνεργασίας, μιας και οι θεατρικές τους δουλειές, έχουν σημειώσει υψηλή επιτυχία. Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά στο παρελθόν και μέσα από συνεντεύξεις τους, είχαν παραδεχτεί τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μαζί, όταν αποφάσισαν να ανοιχτούν και επιχειρηματικά στο χώρο του θεάτρου.

Σήμερα το ζευγάρι έχει αφήσει στο παρελθόν τις δύσκολες στιγμές απολαμβάνοντας την όμορφη καθημερινότητα δίπλα στον μονάκριβο γιο του. Προτεραιότητα πάντα ο μοναχογιός τους Χάρης ο οποίος συστήθηκε στο κοινό από πολύ μικρή ηλικία μέσα από τις guest εμφανίσεις του στις θεατρικές δουλειές του μπαμπά του.

Ο Χάρης Σεφερλής μεγάλωσε αφού πλέον είναι ένας νεαρός άνδρας. Ο γιος του Μάρκου και της Έλενας έγινε 17 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά του με μια εντυπωσιακή τούρτα.

"Χρόνια γερά κι ευλογημένα, γιε μου!🙏 Σ’ αγαπάω όσο δεν μπορείς να φανταστείς!!!!!❤️" έγραψε στο instagram η Έλενα Τσαβαλιά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved