Ελένη Μενεγάκη: Οι πυρετώδεις προετοιμασίες για την εκπομπή, το δημιουργικό άγχος και οι εξελίξεις!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Οι πυρετώδεις προετοιμασίες για την εκπομπή, το δημιουργικό άγχος και οι εξελίξεις!

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το "στήσιμο" της νέας εκπομπής της στο Mega που θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν. 

Σύμφωνα με το ΟΚ, η όμορφη παρουσιάστρια αυτόν τον καιρό δουλεύει σκληρά για τη σωστή προετοιμασία της εκπομπής της και φυσικά δίνει καθημερινά το παρών στις εγκαταστάσεις του σταθμού γι' αυτό το σκοπό.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μία από αυτές τις μέρες καθώς έμπαινε στις εγκαταστάσεις και ήταν όπως πάντα κομψή και φυσικά πολύ ευδιάθετη.

Η εκπομπή ακόμα δεν έχει όνομα, τουλάχιστον προς το παρόν αλλά ήδη είναι δεδομένο ότι θα έχει στο τιμόνι της και την αρχισυνταξία την παλιά συνεργάτιδα της Ελένης, την Ελένη Γελαλή.

Σε ό,τι αφορά παλιότερους συνεργάτες της, ήδη γνωρίζουμε ότι δεν θα καταφέρει να είναι μαζί με την Ελένη καθημερινά η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία προσφάτως δήλωσε: «Δεν θα είμαι στην Ελένη Μενεγάκη. Θα είμαι εκεί, όμως, όποτε με χρειαστεί».

Η ίδια η παρουσιάστρια πάντως, όπως πάντα, είναι πολύ ειλικρινής με τους followers της και πρόσφατα ανέβασε φωτογραφίες της από το γραφείο που έχει στις εγκαταστάσεις του Mega, στη Λεωφόρο Συγγρού. Επίσης, όταν της δόθηκε η ευκαιρία είπε στις κάμερες για τις προετοιμασίες που κάνει: «Τώρα ξεκίνησα, τον Μάιο, να ψάχνω ανθρώπους, να μιλάω, να σκέφτομαι… Έχουμε δρόμο μπροστά μας».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της όμορφης παρουσιάστριας έξω από τον σταθμό αλλά και από το εσωτερικό του γραφείου της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved