Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το δημόσιο τρυφερό μήνυμά του στην Καινούργιου! Δεν κρύβει πια τον έρωτά του!
Showbiz

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το δημόσιο τρυφερό μήνυμά του στην Καινούργιου! Δεν κρύβει πια τον έρωτά του!

Μπορεί ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου να είναι αρκετό καιρό μαζί, όμως από το ξεκίνημα αυτής της σχέσης, είχαν από κοινού αποφασίσει να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Όπως αποδείχτηκε έκαναν πολύ καλά, όμως πλέον, μετά από τόσο καιρό, και έχοντας κερδίσει τον σεβασμό των media, έχουν κάθε λόγο να μην κρύβουν πια αυτόν τον έρωτα που όσο πάει, φουντώνει.

Και πάλι όμως δεν το διαλαλούν! Προτιμούν να αφοσιώνουν ο ένας στον άλλον τον ελεύθερο χρόνο του. Πρόσφατα όμως, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, μας εξέπληξε με τη δημόσια εκδήλωση αγάπης και σεβασμού στην αγαπημένη του, μέσα από τα social media.

Σε μία ανάρτηση της όμορφης παρουσιάστριας με ένα υπέροχο σμαραγδί φόρεμα ο Φίλιππος Τσαγκρίδης θέλησε να αποθεώσει την αγαπημένη του, στέλνοντας μία καρδούλα.

Πολύ εκδηλωτικός σε σχέση με αυτό που μας είχε συνηθίσει ο ίδιος.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι πάνω από δύο χρόνια μαζί και ζει κάτω από την ίδια στέγη. Έχουν επιλέξει από κοινού να κρατούν τους πάντες και τα πάντα μακριά από τη σχέση τους, θέλοντας απερίσπαστοι να ζήσουν τον έρωτά τους.

Λατρεύουν τα ταξίδια και τις εξορμήσεις στη θάλασσα, ειδικά τα καλοκαίρια, όμως για παραπάνω από 7 μήνες, δεν μπορούσαν να κουνήσουν ούτε... ρούπι από το σπίτι τους λόγω καραντίνας.

Τώρα όμως, ειδικά μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν που η Κατερίνα Καινούργιου θα έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, σίγουρα θα οργανώσουν το πρώτο τους ταξιδάκι, μία μικρή απόδραση μετά από καιρό.

Δείτε παρακάτω το σχόλιο του Φίλιππου Τσαγκρίδη στην ανάρτηση της αγαπημένης του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved