Χώρισαν κάτω από άκρα μυστικότητα, 4 χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στην Αντίπαρο!
Showbiz

Χώρισαν κάτω από άκρα μυστικότητα, 4 χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στην Αντίπαρο!

Ποιος θα περίμενε ότι μετά από έναν δυνατό έρωτα και έναν παραμυθένιο γάμο που είχε γίνει πριν από 4 χρόνια στην Αντίπαρο θα έφταναν στο διαζύγιο;

Το ζευγάρι, ακόμα και όταν ήταν μαζί ή έκαναν δημόσιες εμφανίσεις, δεν μιλούσαν ποτέ για την προσωπική τους ζωή, πόσο δε μάλλον για την ευτυχία που μοιράζονταν.

Προτιμούσαν να ζουν την ευτυχία τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μάλιστα όταν τον Σεπτέμβριο του 2017 παντρεύτηκαν στο αγαπημένο τους νησί, την Αντίπαρο, κανείς, παρά πολύ δικοί τους άνθρωποι γνώριζαν για αυτή την τόσο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού.

Με τον ίδιο αθόρυβο που ένωσαν τις ζωές τους όμως, έτσι και χώρισαν προσφάτως, καθώς το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με τη Real life, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Εδώ και έναν χρόνο, δεν είναι πλέον μαζί. Σεβόμενοι την επιθυμία τους, οι δικοί τους άνθρωποι κράτησαν μυστική αυτή την εξέλιξη. Την πληροφορία του χωρισμού, ωστόσο, επιβεβαίωσε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Δείτε για ποιο ζευγάρι πρόκειται:

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι κινούνταν παλιά στα ίδια επαγγελματικά μονοπάτια και εκεί ήταν που ήρθε κοντά. Ερωτεύτηκαν, έμειναν μαζί και ύστερα αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους. Τέσσερα χρόνια μετά, αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, πάντα κάτω από άκρα μυστικότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved