Άγγελος Λάτσιος: Όλη η αλήθεια για τη σχέση του γιου της Μενεγάκη με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Όλη η αλήθεια για τη σχέση του γιου της Μενεγάκη με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη

Πολύ κοντά έχουν έρθει η κόρη της Δωροθέας ΜερκούρηΓαία με τον γιο της Ελένης ΜενεγάκηΆγγελο Λάτσιο.

Μυστήριο παρέμενε μέχρι πρότινος το αν οι δυο τους είναι φίλοι ή μεταξύ τους υπάρχει φλερτ.

Το σίγουρο είναι πως Άγγελος και Γαία περνούν μαζί πάρα πολύ χρόνο με τους δυο τους να απολαμβάνουν στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Τόσο ο Άγγελος Λάτσιος όσο και η Γαία συχνά μοιράζονται κοινές τους φωτογραφίες στα social media δίχως ωστόσο να ταγκάρουν ο ένας τον άλλον διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ στο είδος της σχέσης που τους συνδέει.

Σίγουρα πάντως από ό,τι μπορεί κανείς να αντιληφθεί παρατηρώντας τις φωτογραφίες, περνούν υπέροχες στιγμές μαζί.

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι λάτρης του Instagram και δημοσιεύει εκπληκτικές φωτογραφίες και instastories στον προσωπικό του λογαριασμό! Μπορεί για αρκετό καιρό να απέφευγε τις φωτογραφίες, ωστόσο το τελευταίο διάστημα παραμένει ενεργός στο instagram, κάνοντας συνεχώς νέες αναρτήσεις.

Ο Άγγελος, τον τελευταίο χρόνο έχει αλλάξει ριζικά την εξωτερική του εμφάνιση.
Θέλοντας να υιοθετήσει ένα πιο rock και νεανικό στυλ, αποφάσισε να μακρύνει τα μαλλιά του, σε σημείο μάλιστα που στην αρχή είχαμε δυσκολευτεί να τον αναγνωρίσουμε.

Έχει αποκτήσει νέα τατουάζ και έχει ένα υπέροχο στυλ!
Τελευταία πάντως, ο 18χρονος νέος προτιμά να περνά τον χρόνο του με την Γαία και άλλους φίλους! Γεγονός που επικοινωνεί μέσω των social media και δείχνει ότι ειδικά οι δυο τους είναι αχώριστοι!

Κάποιοι λένε ότι πρόκειται για ένα τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσα στα δύο νέα παιδιά που γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια, όμως δεν αποκλείεται ανάμεσά τους να ξεκίνησε ένας μεγάλος έρωτας που κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί.

Δείτε παρακάτω κοινές τους φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved