Πέμυ Ζούνη: Το άγνωστο περιστατικό και η σύγκρουση με τον Κώστα Καρρά επί σκηνής
Showbiz

Πέμυ Ζούνη: Το άγνωστο περιστατικό και η σύγκρουση με τον Κώστα Καρρά επί σκηνής

Η Πέμυ Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα δε γίνεται!" και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης!

Η δημοφιλής ηθοποιός κάθισε με ωραία διάθεση στον καναπέ της οικοδέσποινας Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για όλα.

Η Πέμυ Ζούνη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη της, στα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια και βήματα αλλά αποκάλυψε αν έχει υποστεί ποτέ μέχρι σήμερα στην πορεία της κάποια κακή μεταχείριση από συνάδελφό της.

Έτσι η κουβέντα πήγε στις συγκρούσεις και έκανε αναφορά για μια μικρή σύγκρουση που είχε επί σκηνής πριν πολλά με τον Κώστα Καρρά.

Η Πέμυ Ζούνη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ήρθα σε συγκρούσεις ποτέ. Μία στιγμή χαριτωμένη είχα με τον Κώστα Καρρά που ήταν μία συγκρουσούλα σκηνική της στιγμής, τον οποίο εκτιμούσα πολύ αλλά με θεωρούσε μικρή και πήγε να μου τη βγει στη σκηνή κάποια στιγμή καταργώντας μου αυτά που έπρεπε να βγάλουν γέλιο, δηλαδή ατακάροντας νωρίτερα. Όταν βεβαιώθηκα ότι το κάνει επίτηδες του το ανταπέδωσα μία φορά, γύρισε με κοίταξε, συνεννοηθήκαμε, άλλαξε δρόμο, δεν το συζητήσαμε ποτέ ξανά, του έδειξα πώς είναι, αλλά δεν τσακώθηκα ποτέ».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved