Πασίγνωστος τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Την ψώνισα και μετά έγινα ενοχικός επειδή την ψώνισα»
Showbiz

Πασίγνωστος τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Την ψώνισα και μετά έγινα ενοχικός επειδή την ψώνισα»

Ο τραγουδιστής παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα δε γίνεται!" και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Ο λόγος για τον δημοφιλή τραγουδιστή Φοίβο Δεληβοριά, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Καλύτερα δε γίνεται" και είχε εξομολογητική διάθεση.

Μιλώντας στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο παραδέχτηκε μεταξύ άλλων πως στο παρελθόν την είχε ψωνιστεί και όταν το συνειδητοποίησε, ένιωσε ενοχές.

Για την πορεία της καριέρα του, ο Φοίβος Δεληβοριάς αποκάλυψε: «Ήμουν μαθητής, την ψώνισα, μετά έγινα ενοχικός επειδή την ψώνισα. Δεν ήξερα τόσο καλά μουσική τότε οπότε έπρεπε να καλύψω τα κενά. Μετά τον πρώτο μου δίσκο έγινα μαθητής της μουσικής και αυτού που ήθελα να κάνω. Στον πρώτο μου δίσκο δεν είχα στυλ. Αντιμετωπίζω την αποτυχία γράφοντας το επόμενο πράγμα. Στο μέλλον θα ήθελα κάπως να ζήσω την κινηματογραφική εμπειρία. Τη γέννηση και το πακετάρισμα μιας ταινίας, τι συμβαίνει στο ενδιάμεσο».

Όσον αφορά τις φιλίες που δημιούργησε με συνάδελφους καλλιτέχνες όλα αυτά τα χρόνια, είπε: «Μια φιλία που κάθε χρόνο γίνεται και μεγαλύτερη είναι με τη Νατάσα Μποφίλιου, είναι πολύ αγνό παιδί. Η Καίτη Γαρμπή είναι επίσης τέτοιο παιδί».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του τραγουδιστή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved