Άγγελος Λάτσιος: O διάλογος με τη μαμά του, Ελένη Μενεγάκη – Δεν φαντάζεσαι πως την αποκαλεί!
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: O διάλογος με τη μαμά του, Ελένη Μενεγάκη – Δεν φαντάζεσαι πως την αποκαλεί!

Ο Άγγελος Λάτσιος σχολίασε μία φωτογραφία της μαμάς του, Ελένης Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εκείνη του απάντησε!

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια η παρουσιάστρια είχε μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια για τον πρωτότοκό της.

Ο 18χρονος γιος της παρουσιάστριας είναι ενεργός στα social media και δεν ανεβάζει μόνο φωτογραφίες με τους φίλους, τις αδερφές του αλλά σχολιάζει κατά καιρούς και τις φωτογραφίες της μαμάς του.

Ο Άγγελος Λάτσιος ξετρελάθηκε με δύο φωτογραφίες της από το σπίτι στα Μελίσσια, όπου είχε μαζέψει κεράσια και τη σχολίασε με τον πιο γλυκό τρόπο!

Ανάμεσα στα πολλά σχόλια που συγκέντρωσε η φωτογραφία ήταν και αυτό του γιου της που έγραψε: “Godess” δηλαδή “Θεά” και εκείνη έσπευσε να του απαντήσει: «Παιδί μου» βάζοντας και μία καρδούλα!

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι λάτρης του Instagram και δημοσιεύει εκπληκτικές φωτογραφίες και instastories στον προσωπικό του λογαριασμό! Μπορεί για αρκετό καιρό να απέφευγε τις φωτογραφίες, ωστόσο το τελευταίο διάστημα παραμένει ενεργός στο instagram, κάνοντας συνεχώς νέες αναρτήσεις.

Ο Άγγελος, τον τελευταίο χρόνο έχει αλλάξει ριζικά την εξωτερική του εμφάνιση.
Θέλοντας να υιοθετήσει ένα πιο rock και νεανικό στυλ, αποφάσισε να μακρύνει τα μαλλιά του, σε σημείο μάλιστα που στην αρχή είχαμε δυσκολευτεί να τον αναγνωρίσουμε. Έχει αποκτήσει νέα τατουάζ και έχει ένα υπέροχο στυλ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved