Έξω φρενών ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Το οργισμένο μήνυμά του στο facebook! Δείτε τι συνέβη
Showbiz

Έξω φρενών ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Το οργισμένο μήνυμά του στο facebook! Δείτε τι συνέβη

Εκτός εαυτού ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Με μία οργισμένη ανάρτησή του καταγγέλλει ότι κάποιοι του έχουν κλέψει τα προσωπικά του αρχεία μέσα από τους υπολογιστές του.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχάηλ δεν είναι η πρώτη φορά που γράφει ένα τέτοιο οργισμένο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έγραψε: «Λοιπόν , κάποιοι ξυπνάμε πρωί γιατί έχουμε και δουλειές . Κάποιοι άλλοι , εξακολουθούν να μου κλέβουν όλα τα δεδομένα από υπολογιστές , κινητά , laptop , iPad , και είναι και τόσο βλάκες , αυτοί βέβαια νομίζουν ότι είναι έξυπνοι, και μου αφήνουν ατράνταχτα στοιχεία , και με κάνουν και πλάκα τα ζώα. Γελάνε και οι γάτες μου !! Σύντομα λοιπόν με όλη την ομάδα των δικηγόρων μου θα πάω ένα τεράστιο φάκελο στην εισαγγελέα , και θα τιμωρηθούν όπως πρέπει. Κανένα ελαφρυντικό . Θα γονατίσουν . Θα δουν πως χειρίζομαι κάτι γατάκια όπως είναι αυτοί. Πραγματικά, πρέπει κάποιος να είναι που μα…κας να σκεφτεί οτι μπορεί να τα βάλει μαζί μου. Σύντομα τα ονόματα θα τα ακούσετε , ακόμα και τώρα που γράφω, με χακάρουν ! Θράσος ! Είμαι σίγουρος ότι θα σβήσουν αυτό το κείμενο , αλλά το έχω είδη στείλει εκεί που πρέπει . ΑΝΤΕ Για . Σταματα βλάκα να σβήνεις ότι γράφω . Σύντομα η συνέχεια . Άντε πια σιχάματα. Οι άνθρωποι μέχρι και την σελίδα της Μάνας μου διαλύσανε ! !! Ρε θα πω , ΟΝΟΜΑΤA σταμάτα ρε νούμερο»!

Δείτε παρακάτω την οργισμένη ανάρτησή του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved