Λούκας Γιώρκας: Η αποκάλυψη για την  προσωπική του ζωή: «Δεν είμαι μόνος»
Showbiz

Λούκας Γιώρκας: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή: «Δεν είμαι μόνος»

Ο Λουκάς Γιώρκας δεν έχει ξεχωρίσει μόνο για το ταλέντο του, αλλά και για το ήθος και την ταπεινότητα του. Στοιχεία που τον ακολουθούν μέχρι και σήμερα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα ζεϊμπέκικο από την Cobalt Music με πολλά συναισθήματα, για το οποίο είναι πολύ περήφανος. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μιλά «Για την Ελλάδα», όπως τιτλοφορείται το νέο του single, για τις δυσκολίες που έχει βιώσει και αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως έχει σχέση

Έχεις αναφερθεί στη σχέση σου με τον Θεό... Από μικρός πίστευες τόσο;

«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ήταν κοντά στον θεό. Πηγαίναμε κάθε Κυριακή εκκλησία και από όταν ξεκίνησα μαθήματα βυζαντινής μουσικής πήγαινα και στο ψαλτήρι. Κάποια στιγμή γύρω στα 19-20 έκανα την επανάσταση μου και έψαχνα απαντήσεις σε ερωτήματα μου σε άλλες κατευθύνσεις. Τότε γνώρισα τον πνευματικό μου, τον οποίο στις πρώτες μας συναντήσεις ρωτούσα πάσης φύσεως πράγματα, σχετικά και άσχετα. Μέσα όμως από την αγάπη του γνώρισα ξανά τον Χριστό. Έκτοτε αγωνίζομαι στην πίστη»

Σε βλέπουμε να κυκλοφορείς μόνος. Είσαι μόνος;
«Με βλέπετε μόνο γιατί οι δημόσιες εμφανίσεις μου αφορούν κυρίως τη δουλειά μου. Στην προσωπική μου ζωή προσπαθώ να διατηρώ χαμηλά τους τόνους. Από όπου και αν το πιάσουμε, όμως, νιώθω τώρα ότι είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου.»

Έχεις δηλώσει πως θέλεις να κάνεις οικογένεια. Μήπως το 2021 είναι η χρονιά σου;
«Οικογένεια σίγουρα θέλω να κάνω, αλλά δεν έχω σκεφτεί να ορίσω και ημερομηνία. Δεν ξέρω αν θα είναι το 2021, το 2022 ή το 2023. Σίγουρα όμως,
με τη βοήθεια του θεού, θα ήθελα μια μέρα να φτιάξω με τον
άνθρωπο μου τη δική μας οικογένεια».


Εκτός από το να πιστεύει στον Θεό, όπως εσύ έχεις πει, τι άλλο πρέπει να έχει η ιδανική σύζυγος;
«Το να πιστεύει στον θεό είναι ίσως το πιο σημαντικό για μένα και έχω πει ξανά γιατί το σκέφτομαι έτσι. Το επόμενο στοιχείο που πρέπει να έχει είναι υπομονή για να με αντέξει (γέλια)».

Όταν χωρίζεις, ρίχνεις μαύρη πέτρα ή δεν έχεις πρόβλημα να πιεις και έναν καφέ με μια πρώην;
«Μαύρη πέτρα σίγουρα δεν ρίχνω για κανέναν. Μετά ίο πέρασμα ενός εύλογου χρονικού διαστήματος, συνήθως παραμένουν πιο έντονα οι όμορφες αναμνήσεις μιας σχέσης και όχι αυτές που την έσπασαν, εκτός πάντα αν ήταν μια τόσο επώδυνη σχέση. Η διάθεση λοιπόν είναι φιλική. Απλά, δεν επιδιώκω να πάω για καφέ ή έξω με μια πρώην μου, γιατί θεωρώ ότι δεν μπορεί μια, ακόμα και πρώην, ερωτική σχέση να μετατραπεί σε καθαρά φιλική, τουλάχιστον για έναν από τους δύο. Οπότε εφόσον οι δυο τους έχουν προχωρήσει στη ζωή τους, δεν υπάρχει λόγος ούτε με τη φωτιά να παίζουν ούτε να σκανδαλίζουν τους συντρόφους τους», λέει στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved