Κάτι άλλαξε φέτος το καλοκαίρι! Οι επώνυμες ποζάρουν με μαγιό αλλά… δίχως ίχνος ρετούς
Showbiz

Κάτι άλλαξε φέτος το καλοκαίρι! Οι επώνυμες ποζάρουν με μαγιό αλλά… δίχως ίχνος ρετούς

Πασέ και απόλυτα ξεπερασμένο το ρετούς στις φωτογραφίες των επώνυμων κυριών. Αυτό τουλάχιστον διαπιστώσαμε εμείς, βλέποντας τις πρώτες φωτογραφίες τους με μαγιό.

Το καλοκαιράκι ήρθε και οι επώνυμες έχουν ήδη ξεκινήσει τις βουτιές τους. Και τι συνοδεύει τα πρώτα μπάνια;

Μα φυσικά κλικς ατελείωτα στις προσωπικές τους σελίδες στα social media. Άλλες με μπικίνι, άλλες με ολόσωμο, άλλες ποζάροντας όρθιες, άλλες ξαπλωμένες… με έναν όμως κοινό παρονομαστή!

Δίχως ίχνος φίλτρων και ρετούς! Γιατί ποιο είναι ο μότο του φετινού καλοκαιριού; «Ιδανική εμφάνιση για παραλία = Έχε ένα σώμα. Βάλε ένα μαγιό. Πήγαινε στην παραλία».

Δανάη Μπάρκα


«Το σώμα σου είναι δικό σου. Είσαι η μόνη που οφείλεις να το ελέγχεις, να το τσεκάρεις και να έχεις λόγο. Εσύ και οι γιατροί αν χρειαστείς ποτέ οτιδήποτε. Κανείς άλλος! Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας βάζει σε καλούπια, να σας περιθωριοποιεί, να σας ευνουχίζει ή να σας κρίνει για πράγματα που μόνο εσάς αφορούν. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το καταφέρουμε. Την υγεία μας και τα μάτια μας. Η κατάκριση και τα σχόλια για την εξωτερική εμφάνιση κάποιον, μόνο τον ίδιο που τα κάνει εκθέτουν. Εκείνος είναι ο κούτος. Την ψυχούλα μας να προστατεύουμε κι όλα τα άλλα όπως πρέπει, όταν μπορούμε κι όταν θέλουμε. Μου κάνει εντύπωση που παίρνω τόσα μηνύματα για ανασφάλειες σωμάτων και εμφάνισης. Παιδιά, αγαπήστε τον εαυτό σας και μη δίνετε σημασία σε κανέναν. Ό,τι κάνετε, κάντε το για εσάς»!, σημειώνει η ίδια

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Η αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δεν με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο, για μία τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας! Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους.», αποκάλυψε η ίδια μετά την απώλεια 11 κιλών

Μαρία Ανδρούτσου

«Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την εμφάνιση ή να με κρατάει από κάτι, αλλά για την ψυχολογία μου, για την αυτοεκτίμησή μου. Έλεγα "Γιατί να μην μπορώ να το καταφέρω ρε παιδί μου;". Στο παρελθόν είχα κάνει δίαιτες μια-δυο φορές, τα είχα καταφέρει, μετά όμως ξαναπήρα τα κιλά. Ελπίζω αυτή τη φορά να μην συμβεί το ίδιο, γιατί πρέπει να διευθετηθεί το θέμα. Έτσι πήρα την απόφαση να το πάρω σοβαρά. Ήμουν στην Θεσσαλονίκη και μείναμε με περιοδεία για κάποιους μήνες εκεί κι έκανα βελονισμό σε ένα γιατρό που είχα κάνει στο παρελθόν και με βοήθησε πάρα πολύ», έχει αποκαλύψει η ίδια για την αλλαγή στο κορμί της

Σοφία Παυλίδου

Αν κάποιος κάνει μια βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δει φωτογραφίες από το πρόσφατο παρελθόν και από πιο πρόσφατες αναρτήσεις της θα παρατηρήσει μια αλλαγή και αποκαλυπτική και ριζική και υπέροχη!
Η Σοφία Παυλίδου εκτός του ότι έχει χάσει αρκετά κιλά και πια το κορμί της είναι πιο σέξι από ποτέ, έχει κάνει και πολλές αλλαγές στο στιλ της.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα και χαλάρωση και μπορεί να δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό και χωρίς ίχνος επεξεργασίας! Η ηθοποιός πόζαρε με εσώρουχα στην ταράτσα της και μοιράστηκε δύο φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram! Mάλιστα, τόνισε ότι θα σταματήσει τις ατασθαλίες και θα επανέλθει στα κιλά που ήταν πριν την καραντίνα!
Συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ανέφερε στη λεζάντα των φωτογραφιών: «Αυτό είναι το σώμα που «έφτιαξα» στην καραντίνα – σας το παρουσιάζω με παρρησία και κάποιο «ρούφηγμα»! Με αποφασιστικότητα να κόψω τις βραδινές ατασθαλίες και να εντείνω την άσκηση, ακολουθώ το παράδειγμα του @willsmith και σας βάζω «μάρτυρες» στην απόφασή μου να… χάσω τα κιλά του εγκλεισμού και να μαυρίσω ( καλού- κακού»!

Κέλλυ Κελεκίδου

«Τα κιλά τα έχασα σταδιακά, μου πήρε 2 χρόνια και τώρα με βλέπουν συγγενείς μου και λένε, παραδυνάτισες. Πάντως, δεν στερήθηκα κάτι! Το δύσκολο ήταν να προσαρμοστώ σε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής γιατί ήμουν άνθρωπος που τη μια μέρα έτρωγα μια τυρόπιτα και την άλλη ξεχνούσα να φάω και κοιμόμουν νηστική», έχει αποκαλύψει η ίδια για την αλλαγή στο κορμί της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved