Τάσος Μπερδέσης: Ποια ήταν η καλλονή σύντροφος του πυγμάχου που δολοφονήθηκε; (Photos)
Showbiz

Τάσος Μπερδέσης: Ποια ήταν η καλλονή σύντροφος του πυγμάχου που δολοφονήθηκε; (Photos)

Τάσος Μπερδέσης: Σοκαρισμένοι, φίλοι και συγγενείς του 39χρονου ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος - Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία ήταν ερωτευμένος...

Άγρια δολοφονία το πρωί της Δευτέρας 31/5 στην περιοχή της Βάρης. Ο γνωστός πυγμάχος, Τάσος Μπερδέστης εντοπίστηκε νεκρός, με την είδηση να κάνει αμέσως το γύρω του διαδικτύου.

Αμέσως στο σημείο έφτασαν οι άνδρες της ασφάλειας με τους γείτονες να περιγράφουν σοκαρισμένοι τους θορύβους από τους πυροβολισμούς που άκουσαν στις 9 το πρωί.

Ο Τάσος Μπερδέσης, ήταν γνωστός και στο τηλεοπτικό κοινό, όταν πριν από μερικά χρόνια συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης, Survival Secrets το οποίο και είχε γυριστεί στην Ελλάδα.

Συγκλονισμένοι οι δικοί του άνθρωποι οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν τον φρικτό τρόπο με τον οποίο ο 39χρονος έφυγε από τη ζωή.

Όλα τα νεότερα παρουσίασε ο Γιώργος Καλλιακμάνης στην εκπομπή, Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο...

«Απ΄ότι γνωρίζω, ο συγκεκριμένος νεαρός είχε δύο δικογραφίες παλιά στο κεφάλι του, η μία ήταν για υπόθαλψη εγκληματία και μπραβιλίκια, για την οποία είχε αθωωθεί. Οπλοφορούσε παρανόμως επομένως γνώριζε ότι κινδύνευε η ζωή του. Ένας άνθρωπος που οπλοφορεί παράνομα, είναι παράνομος, ξέρει ότι κινδυνεύει από κάτι», ανέφερε στην εκπομπή του Mega o Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ο Τάσος Μπερδέσης εδώ και αρκετό καιρό διατηρούσε σχέση την καλλονή Elizabeth Malafeeva, μοντέλο και Make Up Artist. Στα social media μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει κοινές τους φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved