Ιωάννα Τούνη: Μετακόμισε για ένατη φορά μέσα σ’ ένα χρόνο και… ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα!
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Μετακόμισε για ένατη φορά μέσα σ’ ένα χρόνο και… ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα!

Η Ιωάννα Τούνη μετακόμισε ξανά και μας το ανακοίνωσε από  το υπέροχο και μοντέρνο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη!

Η γνωστή επιχειρηματίας και Instagrammer όπως έχει αποκαλύψει μέσα σε διάστημα ενός χρόνου έχει μετακομίσει… εννιά φορές!

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί κάθε τόσο να μετακομίζει, όμως αποφάσισε να αγοράσει το δικό της σπίτι στο κέντρο της συμπρωτεύουσας και γι' αυτό ενοικιάζει νέο σπίτι κάθε δύο με τρεις μήνες.

Αυτή λοιπόν είναι η ένατη φορά και μάλλον και η οριστική αφού όπως ανακοίνωσε η ίδια ανάμεσα σε κούτες στο σπίτι που μένει τώρα, αγόρασε πια δικό της! Η Ιωάννα που έψαχνε καιρό βρήκε τελικά αυτό που ήθελε στο κτίριο που ενοικίαζε airbnb πριν λίγο καιρό, όχι πολύ μακριά από το προηγούμενο διαμέρισμα, αλλά δύο ορόφους πιο πάνω!

Ζήτησε μάλιστα από τον κόσμο να της πει επειδή το νέο δικό της πια σπίτι ανακαινίζεται, αν θέλουν να τους δείξει στο youtube το πριν και το μετά, όταν φυσικά το σπίτι θα είναι έτοιμο!

Κατάφερε να αγοράσει το δικό της σπίτι!

«Νομίζω είναι η ένατη μετακόμιση που κάνω μέσα σε έναν χρόνο. Έχω αλλάξει 9 σπίτια. Αυτή την φορά είμαι στην ίδια πολυκατοικία, δύο ορόφους πιο πάνω. Fresh start και ελπίζω να είναι και η τελευταία μετακόμιση. Αγόρασα σπίτι! Το ήθελα πάρα πολύ καιρό και έψαχνα πολύ καιρό μέχρι τώρα. Ανυπομονώ να σας το δείξω» είπε χαρακτηριστικά!

Δες το βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη από το νέο της διαμέρισμα και ανακοίνωσε και τα ευχάριστα νέα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved