Μαρία Ηλιάκη: Δες τι έκανε λίγο πριν τον τοκετό και μάθε σε ποιον μοιάζει το κοριτσάκι της!
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Δες τι έκανε λίγο πριν τον τοκετό και μάθε σε ποιον μοιάζει το κοριτσάκι της!

H Μαρία Ηλιάκη γέννησε με καισαρική ένα κοριτσάκι και μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες του τοκετού αλλά και σε ποιον μοιάζει το παιδί η Κατερίνα Καραβάτου!

«Τις τελευταίες μέρες ζω μεγάλες συγκινήσεις. Άλλες είναι καλές, άλλες όχι. Και η αλήθεια είναι πως προσπαθώ να παραμένω ψύχραιμη, γιατί αυτό είναι το σωστό.» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου!

Και ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, Στη φωλιά των κου κου: «Την Κυριακή ήταν μια μέρα που δεν κατάφερα να μείνω ψύχραιμη γιατί αργά το απόγευμα μίλησα με τη Μαρία μου για τελευταία φορά σε face time πριν γίνει μαμά. Ήταν πολύ συγκινητικό. Ήταν με τον Στέλιο στο σπίτι τους και ήταν χαρούμενη πολύ. Είχε πάει την προηγούμενη ημέρα στο κομμωτήριο για να τη δει η κόρη της όμορφη. Εγώ την είδα τη Μαρία. Είναι η πιο όμορφη μαμά που έχω δει μπροστά μου. Έχω ταχυπαλμία τώρα που σας μιλάω. Γεννήθηκε χθες στις 2 το μεσημέρι. Είναι υγιέστατη, είναι μια κούκλα. Η Μαρία λέει πως έχει πάρει τα χείλια της. Εγώ πιστεύω πως έχει μοιάζει στον μπαμπά της. Αυτόν τον υπέροχο τύπο που άλλαξε τη ζωή της Μαρίας»!

Και όπως σας αναφέραμε ο Στέλιος ο οποίος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του star, είπε ότι η Μαρία: «Έχει μερικούς πόνους λόγω της καισαρικής. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες.

Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Είδα τη Μαρία να λάμπει. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved