Γέννησε η Αθηνά Οικονομάκου! Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι
Showbiz

Γέννησε η Αθηνά Οικονομάκου! Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Η Αθηνά Οικονομάκου περίμενε πώς και πώς αυτή τη στιγμή και έζησε για δεύτερη φορά το θαύμα της ζωής, φέρνοντας τον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Η όμορφη ηθοποιός τον τελευταίο καιρό απείχε από τις περισσότερες επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς ήθελε, όπως και στην πρώτη της εγκυμοσύνη στον γιο της Μάξιμο οποίος είναι σήμερα τριών ετών.

Πρόσφατα, η ηθοποιός αποχαιρέτησε οριστικά στους συναδέρφους της στον Alpha μιας και ο ρόλος της στη σειρά, Έλα στη θέση μου, ολοκληρώθηκε. Συνειδητοποιημένη στα "θέλω" της και έχοντας αποφασίσει να θέσει για λίγο την προσωπική της ζωή σε πρώτη προτεραιότητα, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να χαρεί στο μέγιστο βαθμό αυτή την τόσο ιδιαίτερη περίοδο για κάθε γυναίκα.

Όλο το διάστημα της εγκυμοσύνης της ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος και η οικογένειά της, σε μια αρκετά δύσκολη σεζόν, μιας και η γλυκιά αναμονή της γέννησης της μικρής συνέπεσε με την πανδημία ήταν συνεχώς δίπλα της.

Μέχρι να γεννήσει τη μικρούλα, την οποία ο μεγαλύτερος αδελφός της περίμενε πώς και πώς, η Αθηνά Οικονομάκου, συνέχισε να είναι πολύ ενεργή στα social media, θυμίζοντάς μας πολύ συχνά πως ακόμα και στην εγκυμοσύνη μία γυναίκα μπορεί να ξεχωρίζει με το στυλ της.

Η μικρούλα φυσικά με τον ερχομό της έχει σκορπίσει απίστευτη χαρά στην οικογένειά της που την περίμενε πώς και πώς για να ολοκληρωθεί η ευτυχία της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved