Οικονομάκου: Πιστή στο υγιεινό της γεύμα - Δες τι τρώει λίγο πριν γεννήσει!
Showbiz

Οικονομάκου: Πιστή στο υγιεινό της γεύμα - Δες τι τρώει λίγο πριν γεννήσει!

Αθηνά Οικονομάκου: Η εγκυμοσύνη, τα πρώτα μπάνια με μπικίνι και το πρόγραμμα διατροφής που δεν παραμελεί...

Το δεύτερο παιδάκι της ετοιμάζεται να φέρει σύντομα στον κόσμο η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός διανύει μια περίοδο μεγάλων αλλαγών, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Στα μέσα της φετινής σεζόν, η Αθηνά Οικονομάκου μας ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για το μωράκι που περιμένει. Η ανακοίνωση ήρθε μέσω instagram, με μια τρυφερή φωτογραφία στην αγκαλιά του γιου της. Ο μικρός της θα αποκτήσει αδερφάκι και η χαρά της οικογένειας δεν κρύβεται με τίποτα.

Και φέτος, την παρακολουθούσαμε στο καθημερινό σίριαλ του Alpha, Έλα στη θέση μου, από το οποίο και αποχώρησε πριν το τέλος της σεζόν μιας και ο ρόλος της Φαίης ολοκληρώθηκε οριστικά αυτή τη φορά.

Με βάση τα λεγόμενα των πρωταγωνιστών, η σειρά ολοκληρώνει τον κύκλο της, έπειτα από αρκετά χρόνια πετυχημένης πορείας στο πρόγραμμα του Alpha.

Η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει να απολαμβάνει την τελευταία φάση της εγκυμοσύνης. Μετά τα πρώτα μπάνια και τις φωτογραφίες με μπικίνι, η ηθοποιός μας αποκάλυψε στο Instagram το υγιεινό πιάτο που απόλαυσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved