Πανταζής-Φιλίνη σε φιλοσοφικό show από την Ρώμη στην Αθήνα
Showbiz

Πανταζής-Φιλίνη σε φιλοσοφικό show από την Ρώμη στην Αθήνα

Ένα φιλοσοφικό show παρουσίασε ο Ελληνοϊταλός συγγραφέας Κοσταντίνο με special guests τον Λευτέρη Πανταζή και την Ελένη Φιλίνη.


Στο φιλοσοφικό μέρος ο συγγραφέας μίλησε για το βραβευμένο βιβλίο του Dritto |Al Cuore Dellα Vita (Στην καρδιά της ζωής) που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Την εκδήλωση προλόγισε ο Ιωάννης Μαρωνίτης Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων & Κέντρων UNESCO.
Στο Φιλοσοφικό Σόου ερμήνευσαν ιταλικές επιτυχίες ο Λευτέρης Πανταζής, η Ελένη Φιλίνη, η Σαντιάννα και ο βαρύτονος Κωνσταντίνος Καριώτης. Την εκδήλωση παρουσίασε η Ιταλίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος Κοσμίνα Φουρκί Γλιάτας, ενώ το παρών έδωσαν ο Ιταλός Πρέσβης Φραντσέσκο Πάολο Τρουπιάνο, ο Ιταλός Πρόξενος Φραντσέσκο Λατρόνικο, ο Ιταλός εκδότης Πιέρο Γκράους, η Πρόεδρος των Ιταλών Εξωτερικού Ελλάδος Μαρία Μεντότσι, η δημοσιογράφος Λουϊζιάνα Φεράντε, ο κριτικός Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο χρυσοχόος Γιώργος Ζολώτας, ο σκηνοθέτης Πάνος Αγγελόπουλος, πολλές γνωστές προσωπικότητες από το χώρο της Τέχνης, των Γραμμάτων, της Πολιτικής και πλήθος κόσμου.
Την εκδήλωση κάλυψαν τηλεοπτικά η RAI 3 και ITALIA 1 του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για να προβληθεί στην ιταλική τηλεόραση.
Πηγή: blogotsarka

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved