MasterChef: Αγνώριστη! Η Μαρίνα όπως δεν την έχεις ξαναδεί! Οι πόζες με μαγιό και κατακόκκινα μαλλιά
Showbiz

MasterChef: Αγνώριστη! Η Μαρίνα όπως δεν την έχεις ξαναδεί! Οι πόζες με μαγιό και κατακόκκινα μαλλιά

MasterChef: Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Η Μαρίνα Ντεμολλάι διαθέτει έναν «πλούσιο» σε φωτογραφικό υλικό λογαριασμό στο Instagram και οι φωτογραφίες της μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

Η Μαρίνα ήταν από τις παίκτριες που συζητήθηκαν όσο καμία κυρίως για τη συμπεριφορά της μέσα στο ριάλιτι.

Άλλες φορές γινόταν στόχος αρνητικών σχολίων για τις αντιδράσεις της και άλλες φορές πικρόχολη με τους συμπαίκτες της.

Ο στόχος της ήταν αναμφισβήτητα ο μεγάλος τελικός, ωστόσο την «έφαγε» στην τελευταία στροφή ο Διονύσης.

Συνήθως οι πρώτες αναρτήσεις μετά τις αποχωρήσεις από τον διαγωνισμό έχουν να κάνουν με ευχαριστήριες ευχές προς τον διαγωνισμό και την παραγωγή.
Θα μου επιτρέψετε να πω πρώτα πρώτα ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον άνθρωπο που πίστεψε περισσότερο από όλους σε εμένα και αν δεν υπήρχε δεν θα μπορούσα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου στη Μαμά μου και ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΏΜΗ που σε στεναχώρησα με τους τραυματισμούς μου και που άκουγες τόσα να λέγονται για εμένα, αλλά εσυ στάθηκες σαν βράχος δίπλα στα παιδιά μου. Που όταν σου τηλεφωνούσα μου έδινες δύναμη. Που δεν έλειψε Άγαπη από τα μωρά μου. Που η λέξη ΜΑΜΑ έχει τόσο νόημα όταν την λεω για σενα. Εισαι η δικιά μου ηρωίδα και η δύναμη μου. Σε ευχαριστώ πολύ και Σ αγαπώ! Η δικιά σου πάντα Μιμίνα.

Στον άντρα μου τον Καλύτερο Μπαμπά που όσο και αν το ήθελα, εσύ το ήθελες ακόμα παραπάνω !Που πάντα με στηρίζεις!!!και που όσο απουσίαζα φρόντιζες να είναι όλα όπως τα άφησα !!!Ήρωας που με αντέχεις με τις γκρίνιες μου και την μουρμούρα μου !!!Στήριγμα μου ! Εμείς !!! και σε όλους τους αφανείς ήρωες του σπιτιού μου και της δύναμης μου. Σας ευχαριστώ πολύ Ολους!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Ντεμολλάι στην πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της.

Και μετά από αυτό μπήκαμε στον «πειρασμό» και κάνοντας μια βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γνωρίσαμε μια άλλη Μαρίνα.

Θα τη δεις με το μαγιό της να κάνει μπάνιο, με τα δυο της παιδιά και τον σύζυγό της ενώ δεν είναι λίγες αι αυτές οι φωτογραφίες οπού θα τρομάξεις να την αναγνωρίσεις αφού όπως διαπιστώσαμε έχει πειραματιστεί ουκ ολίγες φορές με το στιλ της.

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved