Τάσος Μπερδέσης: Θρήνος στην κηδεία του – Τραγικές φιγούρες η μητέρα του και η σύντροφός του
Showbiz

Τάσος Μπερδέσης: Θρήνος στην κηδεία του – Τραγικές φιγούρες η μητέρα του και η σύντροφός του

Θρήνος στην κηδεία του Τάσου Μπερδέση.

Ο 39χρονος Έλληνας πυγμάχος έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, στις 9 το πρωί της Δευτέρας 31/5 επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 22, στη Βάρη, έξω από αθλητικό κέντρο.

Το μεσημέρι της Τρίτης (1-06) συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο στον Άγιο Νικόλαο στη Μιτόπολη Αχαΐας, με την μητέρα του αλλά και την σύντροφό του να τον αποχαιρετούν σε τραγική κατάσταση, μη μπορώντας να πιστέψουν πως έχει φύγει από τη ζωή.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Live News

Ο Τάσος Μπερδέσης δολοφονήθηκε στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, την ώρα που το θύμα κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στην περιοχή.

Ο πυγμάχος, ο οποίος ήταν πεζός, δέχθηκε αρκετά πυρά με αποτέλεσμα ο θάνατός του να είναι ακαριαίος.
Η πρώτη εκτίμηση της ΕΛΑΣ κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών της νύχτας καθώς θεωρείται συνέχεια των προηγούμενων 20 εκτελέσεων τα τελευταία 3 χρόνια

Ποιος ήταν ο Τάσος Μπερδέσης;

Ο Τάσος Μπερδέσης ήταν ένας από τους καλύτερους Έλληνες πυγμάχους των τελευταίων ετών. Ξεκίνησε με καράτε στην ηλικία των 12, αλλά η πυγμαχία τον κέρδισε το 1993.
Η εξέλιξή του ήταν γρήγορη, καθώς άρχισε να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο από το 1999. Κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας το 2002 στα - 75 κιλά, το 2007 στα -81 κιλά και ξανά το 2011 στην ίδια κατηγορία. Το 2006 κέρδισε το Πανευρωπαϊκό, τo 2007 κέρδισε το κύπελλο Ακρόπολις.

Μάλιστα, είχε πάρει και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς στο Πεκίνο του 2008, ωστόσο λόγω εμπλοκής του με τη δικαιοσύνη, δεν συμμετείχε στους Αγώνες.
Το 2016 εντάχθηκε στο δυναμικό του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας.

Ο Τάσος Μπερδέσης πήρε μέρος στο ριάλιτι, Survival Secret και ήταν ο μεγάλος νικητής.
Ο Τάσος Μπερδέσης είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι και είχε κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved