Θανάσης Ευθυμιάδης: Υποδέχεται το καλοκαίρι, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα για την αγάπη!
Showbiz

Θανάσης Ευθυμιάδης: Υποδέχεται το καλοκαίρι, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα για την αγάπη!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης υποδέχτηκε το καλοκαίρι με μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία.

Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας διατηρεί άψογες επικοινωνιακές σχέσεις με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media και ιδιαίτερα στο instagram.

O ίδιος μας έχει συνηθίσει στα μακροσκελή κείμενα, μοιράζοντας τις σκέψεις του με τους θαυμαστές του στο instragram.

Ο ίδιος, μίλησε για ακόμη μια φορά για την αγάπη, λέγοντας: "Δεν έχουμε έρθει εδώ να επισκευάσουμε έναν κόσμο χαλασμένο, σπασμένο Έχουμε έρθει να δημιουργήσουμε έναν καινούριο, μέσω των σκέψεων και των πράξεών μας. Είμαστε όντα φτιαγμένα από λαμπερή αγάπη. Φτιάχνουμε αυτό τον κόσμο βασισμένο στην Αγάπη Αρμονία Ευγένεια Συμπόνια. Πώς το κάνουμε αυτό? Κρατώντας μία καθημερινότητα βασισμένη στην Αγάπη Αρμονία Ευγένεια Συμπόνια. Όλοι μας μέσα στην καρδιά μας γνωρίζουμε πώς να πράττουμε με Αγάπη Αρμονία Ευγένεια Συμπόνια Αρκεί να το θυμηθούμε ότι Αυτή η γνώση είναι τώρα εδώ:

Είμαστε ΌΛΟΙ ικανοί να ακούμε πάντα την καρδιά μας. Κάθε μέρα κάθε στιγμή. Η καρδιά πάντα δουλεύει για το μέγιστο καλό μας. Εκπέμπουμε από μέσα μας, ότι έχουμε στην καρδιά μας, στον κόσμο έξω. Η καρδιά μας πάντα δείχνει αυτά που χρειάζεται να δούμε, αυτά που χρειάζεται να ΝΙΏΣΟΥΜΕ , για να βαδίζουμε τον δρόμο της ομορφιάς Όλο και περισσότεροι θυμόμαστε την αληθινή μας φύση. Είμαστε όντα φτιαγμένα από λαμπερή αγάπη Είμαστε δημιουργοί. Είμαστε εδώ τώρα Ο κόσμος ΜΑΣ είναι φιλόξενος, όμορφος, βασισμένος στην Αγάπη Αρμονία Ευγενία Συμπόνια. Καλό μήνα σε όλους!!
Ευχαριστώ τον καλλιτέχνη για αυτά τα υπέροχα γλυπτά που βρήκα σε μία παραλία.

Δείτε την ανάρτησή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved