Σολωμού: Οι αρετουσάριστες φώτο της με εσώρουχα: «Έχω ραγάδες, κυτταρίτιδα και επιδερμική χαλάρωση»
Showbiz

Σολωμού: Οι αρετουσάριστες φώτο της με εσώρουχα: «Έχω ραγάδες, κυτταρίτιδα και επιδερμική χαλάρωση»

Η Μαρία Σολωμού ανήρτησε φωτογραφίες της χωρίς ρετούς και φίλτρα και πρώτη φορά μας έδειξε πως είναι το σώμα της!

Η ηθοποιός με αφορμή το βίντεο – παραλήρημα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έχει προκαλέσει την αντίδραση των celebrities και ανάμεσα στις επώνυμες κυρίες είναι και η Μαρία Σολωμού η οποία δεν δίστασε να δείξει τις ατέλειές της και μιλά γι' αυτές!

Η Μαρία Σολωμού αφού δημοσίευσε πέντε αρετουσάριστες φωτογραφίες της, αναφέρθηκε στις ατέλειές της γράφοντας: «Μέσα σ όλη αυτήν την ινσταγκραμική φρενίτιδα και την αγωνία του ιδανικού ρετούς ένιωσα την ανάγκη να ανεβάσω κάποιες πραγματικές φωτογραφίες ,όχι για να το παίξω έξυπνη – έχουμε πολλούς τέτοιους έτσι κι αλλιώς-αλλά για την απομυθοποίηση του πράγματος ….. βαριέμαι αυτήν την κρυφή ενοχή της ατέλειας !

Έχω ραγάδες απ τα 13 μου ,κυτταρίτιδα απ τα 18 και έσχατως απέκτησα και επιδερμική χαλάρωση….. και ας κάνω 5 φορές την βδομάδα γυμναστική και ας κάνω διατροφές και αποτοξινώσεις και ας έχω δοκιμάσει από λεμφικά μασάζ ,μέχρι scrubs , dry brush και κρέμες …..και ας μην έχω το δικαίωμα να παραπονεθώ για τίποτα απ όλα αυτά γιατί η απάντηση «εσύ μη μιλάς» είναι ομόφωνη …..

Καλοκαιράκι προ των πυλών ,θα φορεθούν τα καινούρια μαγιουδάκια, θα γίνουμε σοκολατί, θα ποζάρουμε με σκέρτσο για να έρθει στο τέλος το απαραίτητο ρετούς να τελειοποιήσει το ποστ μας!!! . Δεν αποτελώ εξαίρεση, …….η ανακάλυψη της κατάλληλης σκιάς και ώρας για το κλικ της επιτυχίας είναι πλέον ειδικότης μου!!! Να σας πω όμως και κάτι…;;;

Ας μην κοροϊδευόμαστε κανείς δεν είναι όπως στις φωτογραφίες, ΚΑΝΕΙΣ!!! Δεν υπάρχει τέλειο…αυτό που υπάρχει είναι ο φοβερός @nikzik ,ο κατάλληλος φωτισμός και η σωστή γωνία ,χωρίς make up ,χωρίς ρετούς …τόσο απλά

Γιατί ένα ωραίο σώμα μπορεί να έχει ατέλειες ,και να σας πω και κάτι; Δεν πειράζει!!…. καθόλου δεν πειράζει….»!

Δείτε τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της ηθοποιού στην παρακάτω gallery!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved