Άγριες μέλισσες: Κωστής Σαββιδάκης: «Είχα καρκίνο στον πνεύμονα»
Showbiz

Άγριες μέλισσες: Κωστής Σαββιδάκης: «Είχα καρκίνο στον πνεύμονα»

Άγριες μέλισσες: O Κωστής Σαββιδάκης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και πώς ξεπέρασε τον καρκίνο στον πνεύμονα.

Θα μπορούσατε μετά τις «Μέλισσες» να κάνετε μια άσχετη δουλειά;

Βέβαια, όταν μετά από αυτό δεν υπάρξει κάποια πρόταση, δεν θα κάτσεις να περιμένεις και να λες «α εγώ ήμουν ο παππάς στις "Μέλισσες"». Το πολύ πολύ να πηγαίνω στα μοναστήρια να χάνω τον γκεστ σταρ (γέλια).

Πιστεύετε ότι μπορεί να είναι μεταφυσικό το γεγονός ότι πήρατε τον ρόλο τον παπά; Ναι, πιστεύω κάτι με τριγυρνάει.

Πέρα από αυτόν τον ρόλο, τρεις μήνες πριν κλείσω, γύρισα ένα διαφημιστικό που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα. Εκεί κάνω έναν καλόγερο. Επίσης μετά τις 21 Μαΐου πρόκειται να προβληθεί στον κινηματογράφο η ταινία το «Δείπνο του Βοσκού» όπου υποδύομαι έναν αγαθό βοσκό που ψάχνει να βρει τον Χριστό. Νομίζω ότι ο Θεός κάτι θέλει να μου πει με όλα αυτά.

Έχετε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Θεό, βιώνοντας το θαύμα, όταν ήρθατε αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα υγείας.

Έχω βιώσει το θαύμα. Αισθάνομαι ευλογημένος που βρήκα το πρόβλημα υγείας νωρίς και δεν έφυγα νωρίς. Ήταν καρκίνος, μια κύστη σαν αυγό στον πνεύμονα. Αν δεν το έβρισκα, μπορεί σε τρεις μήνες να κάλπαζε και να έφευγα. Ευτυχώς το βρήκα και τακτοποιήθηκε γρήγορα. Δεν τρόμαξα, γιατί πιστεύω ότι αν είναι να μας συμβεί κάτι, θα συμβεί. Κάθε εμπόδιο για καλό. Αν τα εμπόδια τα βλέπουμε για καλό και όχι για κακό, πάντα θα μας βγαίνουν σε καλό.

Γιατί πήγατε στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό;

Πήγαινα πολύ συχνά. Είναι ένα εκκλησάκι στο κέντρο στης Αθήνας, με πολύ ωραίους ψάλτες, Βλέπεις όλη την είχα έναν βήχα.

Στο παρελθόν είχατε φτάσει 120 κιλά και χρειάστηκε να εγχειριστείτε στα πόδια. Βιώσατε τότε ρατσισμό;

Ήμουν 14 ετών, αλλά ποτέ δεν αντιμετώπισα ρατσισμό. Επειδή ήμουν ψηλό και γεμάτο παιδί, ποτέ μπροστά μου δεν αντιλήφθηκα κάτι. Μπορεί και να φοβόντουσαν μην τους φάω (γέλια). Το μόνο τραύμα και ότι ακόμη θέλω να τρώω σοκολατίνες. Μάλιστα για τον ρόλο του «παπά-Γρηγόρη» πήρα 15 κιλά, μου το ζήτησε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χάριτος. Τώρα είμαι στη φάση που θέλω να αρχίσω να πετάω κιλά. Μέχρι να τελειώσει ο επόμενος χρόνος να φύγουν, για να είμαι πιο ανάλαφρος.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved