Παρουσιάστε: Λιώσαμε! Πρωταγωνιστής αγκαλιά με το νεογέννητο γιο του
Showbiz

Παρουσιάστε: Λιώσαμε! Πρωταγωνιστής αγκαλιά με το νεογέννητο γιο του

Παρουσιάστε: Έγινε πρόσφατα πατέρας και η χαρά του δεν περιγράφεται. Ο ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον νεογέννητο μωρό του.

O λόγος για τον ταλαντούχο Γιάννη Απέργη τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 "Παρουσιάστε", όπου υποδύεται τον Έλτον.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πως η σύντροφός του, Κατερίνα Νικοδήμα, έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Ο Γιάννης Απέργης, λίγες μέρες αργότερα ανήρτησε την πρώτη του φωτό αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του και έγραψε χαρακτηριστικά:

"Η καλύτερη αγκαλιά του κόσμου! Άντρα μου, έρωτα μου. Σόρι παιδιά αλλά ένας έρωτας δεν μ αφήνει να μην εκφραστώ! Σας ευχαριστούμε θερμά για τα όμορφα μηνύματα σας! Να μας συγχωρέσουν οι φίλοι αν δεν μπορούμε να απαντάμε στα τηλέφωνα, απλά είναι σημαντικό να βρούμε τα πατήματα μας, είναι κάτι πρωτόγνωρο και πρέπει να είμαστε αυτές τις σημαντικές ώρες «απομονωμένοι» διότι είναι «δύσκολο» όπως και να το κάνεις τελικά χαχαχαχα αλλά δε μασάμε! Αυτά δε μας τα λέγατε νωρίτερα φίλοι μας που είστε ήδη γονείς. Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα σας!

Δείτε την φωτογραφία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved